Okategoriserade

Dos ett!

Jag har gjort min samhälleliga, nej – VÄRDSLIGA plikt.

Och mitt pass går ut snart, måste fixa nytt! För snart blir det flyga av, förhoppningsvis 🙂

Kommentarer

  1. Lena

    Samma här i Skåne, datum för andra vaccinssprutan står redan på kortet, känns skönt. Har läst om många som haft svårt för att boka in tid för andra dosen. Har också fått Pfizer men här får man vänta 6 veckor mellan doserna.

  2. Lena

    Fick du ingen tid för 2:a sprutan?
    Region Kronoberg får man den direkt när du är där för första sprutan. Men på Pfizer får man vänta 7 veckor emellan sprutorna

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing