Okategoriserade

Sommarnatt

Jag sitter ute, klockan är snart elva ❤️

Mina solcellslampor tändes nyss, och myggorna är inte så besvärliga. Ta i trä!

Eller jo det är de, jag vill bara inte fatta det:)

Jag har suttit här mest hela dagen, först med paddan och min analys, samtidigt som jag snackat med Patricia och Corrinda. De ska kanske ut och resa framöver och Patricias pass har gått ut, och även hennes internationella id-kort, och eftersom man tror att man kommer missa värsta erbjudandet om man inte har pass så ville hon ha ett NU.

Passpolisen sa ” slutet av juli” och då började hon kika på andra städer. Bokade i Nyköping:) Det tar typ två timmar eller nåt att åka dit, men vafan, en roadtrip är inte att förakta!

Men så uppdaterade hon sidan några gånger och fick ändå tag i en tid i Uppsala i morgon 🙂

Jag bokade för nån dag sen, mitt pass går ut i oktober, och tjejerna har inga id-kort. Kan man bara göra id-kort hos polisen nu för tiden?

Kostar 400kr per grej😬men tja.

Kanske åker jag och syrran till Chicago. Förhoppningsvis får vi förlänga presentkortet på resan dit som hon vann. Vi vill ju hellre använda den som del i vår Hawaii-resa. Men å andra sidan – Chicago på vintern verkar ju …jäkligt kallt 😬🙈😂

Nä, hoppas vi får förlänga det! Men bra att vara förberedd 🙂 Jag bokade tid sent i juli, eller om det var augusti till och med. Även syrran bokade tid, det är bra för vi blir alltid stoppade i säkerheten för hon ser ut som en straffånge😂😇

Nädå, det är lugnt men man ser ju fan inte klok ut på passbilder? Ingen ser ut sådär i vanliga fall, kanske möjligen när man sover 🙈 Tycker synd om securitypersonal världen över som behöver stirra på fula passbilder dagarna i ända.

Idag har barnen gjort glass!

Inte frusit klart än😬

Det är vispad grädde blandat med kondenserad mjölk. Thats it. Jag köpte dulce de lechesmak på mjölken och det blir så himla gott!

Jag åkte iväg och tränade. Kände mig tjock och trött men klämde ner mig i träningstightsen och på med ett linne. Ett HITpass med Anders och han är en av de bästa 🙂

Sjukt jobbigt, snurrade i huvudet och jag fick lov att sitta en stund på golvet innan jag kunde gå iväg 🙂 Det är för varmt och för dåligt med syre i lokalen helt klart.

Och nu ska jag gå in, och läsa bok 🙂

Vi hörs i morgon!

Natti natti 🤗

Kommentarer

  1. Therese

    Hej! Id-kort görs hos polisen. Titta även upp med din bank. På många banker får man Id-kortet betalt av sin bank. Man bokar som vanligt tid hos polisen och sedan får man pengarna i efterhand när.

    1. familjenannorlunda

      Gjort på Swedbank förr men de verkar ha slutat. Men du menar att de betalar i efterhand? Måste kollas 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing