Okategoriserade

Varmt idag:)

När man kollar vädret på apparna så säger det mulet och regn.

I verkligheten är det klarblå himmel och strålande sol☀️ Trevligt men svårt att förstå sig på.

Vi ska till husvagnen men hela tiden är det någon som behöver göra något så vi skjuter på det. Vädret har också spökat som sagt, vi har redan testat Regn ösregn och åskoväder, det är inte så kul.🙈

Sist vi var där var vi rätt ensamma så det kan ju vara kul att invänta de andra:)

Igår messade min granne på baksidan, de med hönsen, grannar som jag tycker om 🙂

Hon undrade om jag visste att vår vindslucka var öppen. Det hade jag ingen aning om🙈 Det är en lucka till vinden, men det finns inget där uppe. Kanske för att man omöjligen kan få upp nåt dit för förvaring 😉

Den sitter två våningar upp och nås enbart mer stege. Vi har ingen stege som når längre än till underkanten och luckeländet öppnas inåt. Gångjärnen sitter i underkant så man viker den bakåt och för att stänga den måste man luta sig in, ta tag i den och luta sig bakåt. Utåt… bakåt… utan att ha något att hålla sig i. Stegen vobblar lite också. 😂🙈Jag kan om jag absolut måste men avstår helst. Alltså fick Robban klättra upp. Han är dessutom längst i familjen så det är smartast .

Jag stod som tyngd på nedersta stegpinnen 🙂

Nu får vi se hur länge den håller sig stängd, det är lite konstigt att den åkt upp. Vi är aldrig på den sidan så jag har ingen koll. Skönt med goda grannar 😍

Idag har jag återigen suttit med kursplugg. Mestadels läst, fastnade ordentligt i Maus. Det är en tecknad serie som tydligen var en gamechanger när den kom, handlar om författarens pappa som överlevde koncentrationsläger. Tecknad och på engelska och jag är helt uppslukad. Jag gillar inte att läsa på engelska för det går så långsamt, men tecknade serier går ändå lite sakta 👌🏼

Messade syrran när jag gav mig, och i samma sekund som jag tryckte iväg mitt sms så kom hennes 🙂

Great minds think a like:)

Ja så träna bör man, även om det råkar vara en miljon grader varmt. Svårt att få på tightsen bara;) men sen så. Körde ben, bland annat enbenspressar för att verkligen isolera ben för ben, och främst för att mitt sämre ben inte ska åka räkmacka på det bra:)

På väg hem stannade vi vid badet och hoppade i. Med träningskläderna på, det är otippat najs. Folk blir lite snopna men det får man bjussa på;)

Sen traskade vi upp till bilen och försökte lite smidigt och diskret få av de blöta tightsen och sport-bh utan att flasha för familjen intill. Gick väl sådär 😉 Haha Nädå, man är väl skillad👌🏼

Sen hem till syrran för att byta tält så vi får plats med det vid vagnen:)

Nu har vi tittat på semifinal mellan Italien -Spanien. Jag råkade kanske dissa Spanien lite väl hårt i lördags framför en av killarna Han undrade lite försynt varför jag inte gillade dem och jag bredde på. Senare insåg jag att hans namn kanske är väldigt spanskt. Kanske ett superspanskt namn🙈🤦‍♀️

Jag vet det ju, hans ena förälder är spansk, men jag har inte tyckt att Spanien spelat kul fotboll. Inte Italien heller för den delen men nu var jag irriterad på Morata😂

Jaja jag får väl be om ursäkt nästa gång 😁

Nu är klockan över midnatt och det är ljuvligt ute. Vi har ju mer eller mindre flyttat ut i uterummet och äter och lever där🤗

Det är dags att plocka in resterna efter snackset till matchen

Det lilla som är kvar 🙂

Vi hörs i morgon igen 😍😍 natti natti

Kommentarer

    1. familjenannorlunda

      Kö på den på bibblan :/ jag har väntat lite ifall den skulle komma men insåg att jag inte ens reflekterade över engelskan. Då blev jag glad och nöjd och fortsätter 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing