Okategoriserade

Camplife:)

Det börjar ordna upp sig:) Jag börjar koppla av och kan känna ett litet lugn. Idag låg jag en lång stund på bryggan och glodde upp i himlen medan Jamie badade.

”Sjung så jag hör att du inte drunknar ”, sa jag och han sjöng 🙂

Vi gör inte så mycket mer än badar och äter. Jimpa kom i går, och stannar till i morgon, det är kul. Barnen är lite extra trevliga då😂

Vi har gått några promenader men jag har ännu inte kommit in i de långa ensamma kvällspromenaderna med ljudboken. Inte så konstigt eftersom jag har sällskap 😂😂men det gäller även hemma. Jag har legat av mig med ljudboksprommisar helt enkelt.

Men då kan man bara bli bättre:)

Igår kollade vi till det gamla lasarettet här, där min pappa föddes .

Det är övergivet sen typ sjuttio år eller så, synd och skam. Jag vill så jäkla gärna få gå in, men det är tillbommat överallt, går inte att smita in 😅

I dag var det EM-final!

Italien mot England och det enda sättet vi kunde se den var på surfplattan.

Det gick alldeles utmärkt 🙂

Det var en jämn match! Helt otroligt jämn, där det böljade fram och tillbaka. England gjorde mål efter två minuter och Italien efter 60-ish. Slutresultat full tid 1-1, så förlängning. Som i nästan varenda match i finalerna ju.

Slutade med straffar, sjukt spännande. Jag hade ingen favorit, båda lagen var väl värda att vinna, de har spelat bra och kul fotboll. P ena sidan borde det kul om England vann, å andra sidan Italien.

Ändå, blir det värsta nagelbitaren 🙂

Italien vann till sist. Helt makalösa målvakter i båda lagen, och Italiens utsågs till turneringens MVP, most valuable player. Jag är imponerad av kvaliteten i det här EM.

När det var slitit var det bara att marschera iväg och borsta tänderna. Det är ofta väldigt vackert över sjön. Så även i kväll. Klockan var halv ett på natten.

Underbara ljuva sommarnätter ❤️

Nu ska jag sova, har sovit riktigt katastrofalt i två nätter. Först regn och åska, och i natt var det nåt slags VM i mås-skrik i flera timmar 🤦‍♀️Jäkla liv.

Vi hörs ordentligt i morgon 😘😘

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting