Okategoriserade

Smart:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Matsmart har ju alltid massa bra saker:)

Just nu även en sommarrea 😁

Jag handlar ju varje månad härifrån och sparar många sköna slantar. Som med allt, så måste man ha lite koll, och ta ett eget ansvar:) Är man en person som köper bara för att det är billigt så kanske man inte ska kolla in här utan ist handla på de svindyra småbutikerna vid exempelvis centralstationer;) Men annars, så finns det massor av godsaker att roffa åt sig här👌🏼

Solskydd exempelvis, till mkt bättre priser än någon annanstans. Jag köper all solkräm här, och blir extra glad närmste även finns för läpparna.

Jag blev också glad när jag hittade den här fotkrämen för den är suverän. Jag har många fötter att smörja in här hemma:)

Grejen är att man gör bäst klipp om man har lite koll, för varor kommer och går. Jag försöker tipsa er om det jag själv gillar och det jag tror ni skulle uppskatta 😍

Jag gillar konserver, för de har ju typ evighetshållbarhet, perfekt att ha i skafferiet. Det här är dock något jag inte kommer varken köpa eller äta om det så är sju torsdagar i veckan😂 Gillar ni kåldolmar kanske det är ett klipp för er:)

Oavsett vad man gillar så finns det massor att kolla runt bland.

Matsmart hittar ni här🤗

Kommentarer

  1. Jenny

    Såg att de sålde en låda med 9 kg marabouchoklad, var så sugen på att köpa men hejdade mig. Kommer ju storkna av all choklad 😂La däremot lite annat gott i varukorgen 😉

  2. Åsa

    Haha köpte dom och trodde de skulle smaka mer dom vinbladsdolmar, ser ju så jäkla roligt numera 😂 men kokte upp dom med tomatsås och fick ner dom💪

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing