Okategoriserade

Varmt igen :)

Underbara sommar:)

Jag sitter nu och försmäktar inne i uterummet, det är typ tusen grader här men laddaren fanns i hörnet 🤷🏼‍♀️

Snart blir jag upphämtad av syrran, vi ska åka och hämta sushi, och sen möta upp mamma. Den inte helt roliga uppgiften att planera pappas minnesstund ligger på agendan.

Vi ska ha nån form av catering och måste välja vad, och sen är det saker runt som måste planeras, som hur vi ska skaka fram sittplatser. Det kommer bli buffé och mingel, så inget sitta vid bord utan försöka hålla avstånd, för säkerhets skull.

Även om alla kommer vara vaccinerade då, utom möjligen barnen, så är det lika bra att försöka hålla på lite restriktioner. Sen kanske folk väljer att sätta sig ihop men då är det deras egna val. Möjligheten till avstånd vill vi försöka ha. Håll tummarna att det inte regnar bara:)

Igår lämnade jag tillbaka Jack. Han är en myspropp och blev så happy när Jamie var hemma. Han kröp upp i knät på honom, och låg sen länge såhär:

Jag åkte sen och tränade och efter det hem till syrran för att sätta upp Stringhyllor, och nån gardinstång och nån anna hylla. Det blev bra:)

Syrran har normala väggar i sitt hus, där man kan skruva i en skruv utan att behöva borra och plugga🤗 Mina är i lättbetong som smulas sönder bara man tänker tanken att försöka utan 😂

Idag har jag haft Helen här på kaffe och promenad, så mysigt att snicksnacka lite. Doris uppskattar extra mycket när det är walk and talk-kompisar som kommer 🙂

Ok, nu messade syrran att hon är på väg! Måste kanske byta kläder!!

Hörs sen😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing