Okategoriserade

Kanske räcker ett tag;)

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

Jag var extra glad den här gången när mitt paket från Matsmart kom, för det var svintungt 🤗

Jag väljer alltid hemkörning med Budbee, och de bär upp kartongerna till dörren👌🏼 Det är gratis över 500kr, och miljökompenserad transport.

Den här gången hade jag köpt massor av saft, som det sommartid går åt massor av. Hela familjen älskar de här, Zeroh, och att de är sockerfri gör att getingar och andra småkryp inte bryr sig det minsta😅

Vi använder saften även i kolsyrat vatten, för lite smaksättning. Kanske räcker det ett tag nu:)

Fika gör vi extra ofta på sommaren, det är härligt att sitta ute och mumsa godsaker så lite kakor var också med i paketet.

En annan sak jag nästan alltid hittar hos Matsmart är muesli/granola/flingor.

Vi äter ju väldigt mycket yoghurt och kvarg och i min har jag alltid havregryn, och toppar sen med lite granola. Tunga saker det med 🤗

Jag har ju en matkällare(/julförvaring😂)med några lagerhyllor och ett kylskåp. Jag har alltid haft ett litet lager av torrvaror och konserver för jag avskyr att behöva åka och akuthandla. Så jag brukar ha en extra av mjöl/socker/havregryn/kakao osv, och minst fyra, fem paket med pasta exempelvis, sånt som det går åt massor av. Älskar när det är fullt på hyllorna, då känner jag mig rik 🤗

När jag kokar pasta så är det ett kilo spagetti åt gången, och det kan lätt användas en helt burk pesto eller liknande, beroende på hur vi lagar maten just den gången. En stor burk Nutella räcker i bästa fall några dagar, en limpa går åt till frukost, ett rör kakor är en fikastund osv.

Jag behöver en ko, som kan ge mig mejeriprodukterna, eller en pipeline från Arla;) Det vore nåt, att vrida in vad man vill ha från kranen och sen kommer det mjölk/citronyoghurt eller vaniljkvarg direkt i tallriken 👌🏼👌🏼

Men tills dess så kör jag det jag hittar hos Matsmart, och får det hemkört 👌🏼

Matsmart hittar ni här 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing