Okategoriserade

Crunchigt:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

På Matsmart hittar man inte bara mat utan även skilda saker som smink och kläder:) Det för att även sådant köps in i för stora kvantiteter eller likande och riskerar att kastas. Jag har köpt massor av kläder från Pierre Robert som jag tycker är ett bra märke med kvalitet.

Killarna har flera underställ i ull därifrån och jag har köpt strumpor till hela familjen. Nu hittade jag trosor, i rätt modell, färg och storlek 🙂

Tjejerna har massor av just den här modellen så det är alltid ett meck vems som är vems 🙈

En annan sak som jag varmt kan rekommendera er är den här KitKat-crunchen!

Barnen vill helst toppa sin yoghurt med det och jag håller förvisso med, sjukt gott! Men tanken är främst till bakning. Lovelia bakar mkt och det här är väldigt väldigt gott som topping på cupcakes.

Nu såg jag att de har LIONS- crunches också 😍

Det är gudomligt på glassen också, just saying:)

Man får hålla lite koll på Matsmart för varor kommer och går. Ibland blir en vara Dagens deal, med extra bra pris, för ett tag sen köpte jag stora burkar Nutella för typ fem kronor.

Inte helt fel:) Min familj är ju stor, och vi gör av med mycket av allt. En burk Nutella räcker inte mer än max några dagar. Ett kilo pasta är en middag och ett paket müsli räcker också några dagar. Jag älskar att handla hos Matmart för prisets skull såklart, jag sparar tusenlappar varje månad. Men lika skönt är det att få hem det till dörren, slippa släpa. Jag handlar ju färskvaror och annat i butik, för jag tycker om och behöver inspirationen man får när man ser varor;) men fasen vad jag sliter med tunga kassar alltså.

Perfekt att få iaf en del av sakerna hemkörda utan kostnad:)

Nu är det damernas fotboll! Det går bra för dem i Os !! 🙌🏼⚽️🇸🇪

Vi hörs senare! Matsmart hittar ni HÄR

Kommentarer

  1. Camilla

    Hej!
    Det jag köper allra mest när jag handlar på Matsmart är Pepsi Max på burk.
    Missade dagens deal när jag hade semester då du kunde köpa ett flak för 47 kr, jaja, oftast får man då bara köpa ett flak.
    Nu har de även höjt lägsta priset för att kunna handla från 150 kr till 250 kr. Förr köpte jag mycket godis där samtidigt med Pepsi Max men det är slut med det nu.
    Så i veckan hade dom billiga Pepsi Max och då slog jag till, slippa att släpa det på bussen.
    Är man själv och inte har någon bil så är detta ett bra alternativ, visst jag får betala frakten men nu väljer jag hemleverans så slipper jag släpa det från affären även fast jag har nära. Men ta 48 burkar i en kartong upp till 3:e våningen det gör man bara en gång 😉
    Så nu väntar jag bara på att min leverans ska dyka upp i början på nästa vecka så jag kan sätta in mina burkar på kylning.
    Ha en trevlig helg 🙂
    Kram <3

    1. Camilla

      Snacka om att ha flyt, jag kollade för 30 minuter sen och då fanns Pepsi Max kvar nu är det borta från Matsmart.
      Men de är populärt och det såldes 5 för 25 kr så jag köpte 50 burkar, lika bra att passa på så klarar jag mig ett tag på det 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting