Okategoriserade

Läs lite :)

Reklam för Readly

Att jag gillar att läsa är ju ingen större hemlighet:) Jag älskar det, och har alltid gjort. Att få koppla av med en tidning och en kopp kaffe är något jag kan se fram emot hela dagen. Readly har gjort det otroligt enkelt:)

Även för er, för ni kan nu testa helt gratis i sex veckor, genom att klicka HÄR🤗

Här finns allt. Eller åtminstone väldigt, väldigt mycket:)

Det finns titlar på många olika språk, och det finns tusentals att välja mellan. Det finns tecknade serier, som jag ju läst en hel del nu, magasin om skönhet, mode, fiske, träning, barn, husdjur:) osv .

Man ”bara” väljer och hämtar hem det man vill läsa. Jag har hittat massor av för mig nya tidningar, som Kattliv ovan, genom att scrolla runt och kolla utbudet. En sak är säker, och det är att man knappast kommer kunna läsa ut alla som finns:)

Eftersom jag tycker det är jobbigt att läsa på engelska, så försöker jag göra det, och då är ett magasin utmärkt, det gör inget om jag inte riktigt fattar för det ger sig ändå:)

Jag brukar läsa på surfplattan nu för tiden, men förr så använde jag alltid mobilen, det funkar utmärkt. Speciellt om man som jag, ofta läste när jag satt fast nånstans, väntade på något barn som skulle hämtas från träning och tog god tid på sig 🙂

Men allra bäst är såklart att krypa upp i soffhörnet och läsa. Om man vill så kan man ha blädderljud, det brukar jag ha:)

Man kan läsa offline, vilket är suveränt när man är nånstans där det är svårt med täckning, sommarstugan, husvagnen eller på resa. Man kan bokmärka och få rekommendationer. Man kan lägga till olika profiler, barnen har en egen där de brukar spara sina favoriter.

Jag älskar Readly, och har använt det sen det kom:) Faktiskt efter ett tips av någon av er 🙂

En favorit just nu är den här, Retro, så kul att kika i, och konstatera att man kastat massa rariteter med åren 😂

Om ni skulle vilja testa Readly, helt fritt i sex veckor, och vem vill inte det liksom, så klickar ni HÄR.

Tänk på att delad glädje är dubbel glädje, så tipsa era familjer och vänner 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting