Okategoriserade

En sån dag :)

En sån märklig dag:) Kan ni er Pistvakt?

Det var inget speciellt med dagen men det blev kul ( för mig) med orden:)

Dagen började med att klockan ringde 6.59, för att boka passen som släpps 07.00. En minut över är det fullt med massa reserver:/ Men idag knep jag en:)

Fem minuter senare kom ett sms om att dagens pass var inställt. Bah.

Jaja, hade tänkt köra dubbla idag så det var ju en chans kvar:) Klockan tio släpptes biljetterna till Thåströms kommande turné och jag bokade snabbt två stycken 🤗

Han är magi🤗

Jag älskar Thåström, i alla konstellationer. Nu känns det som det finns något att se fram emot igen. Även fast jag har flera konserter bokade nästa år, men de har ju skjutits upp flera gånger nu så på nåt vis känns det inte så pirrigt längtigt längre. Men jag fick lite svårt att andas en sekund innan jag hittat datumen på Danny och Bryan Adams, men det krockar inte 😅

Blir en konsert i månaden där, Danny i februari, Thåström i mars och Bryan i april:) Bara att fylla på🙌🏼

Idag blev det inget sitta ute. Det blåste storm och regnade till och från hela dagen, himlen låg som ett grått lock över huvudet. Jag läste och drack kaffe. Inte så mkt mer. Vet inte riktigt var dagen tog vägen faktiskt men plötsligt kom barnen hem. Det är härligt när de kommer en efter en, man hinner prata lite, och checka läget. Jordan och Trixie har ju börjat i nya skolor, så det är kul att höra hur de haft det. Jordan går ju på samma som syskonen gått och jag vet ungefär hur det ser ut och vem han pratar om, men Trixie är allt nytt. Jag är inte ens helt säker på exakt var skolan ligger 🙈

Hon går media och har redan fått filma med cool filmkamera. Ni som önskar er vloggar och Youtube- hon ser fram emot att få fixa det 🙂

Så småningom lagade jag mat. Tärnade lax och torsk och panerade dem. Stekte och blandade med broccoli och pesto och en liten skvätt grädde så det blev krämigt gott. Kokade risoni till för att jag är less på både pasta och ris och det är en blandning av båda 🙂

Det blev jäkligt gott. Fick det här av Patricia sen😂

Gott men konstigt alltså:)

Jag åkte för att träna. När klockan slog sju och ingen ledare kommit så insåg man ju att det blivit fel i bokningen. Kan säga att Friskis just nu inte ligger på min topplista gällande servicemind. Deras ledning är under all kritik, det är uselt personal tänk osv. Så en killgissning är att schemaläggaren glömt informera ledaren, för hon är aldrig slarvig.

Men tur i oturen så fanns en annan ledare som kunde hoppa in, och köra Cirkelfys som tänkt. Bara det att helt nya övningar ger helt nya ställen att få träningsvärk på;) Asbra!! Har ont som fan i magmusklerna sen igår vilket är det bästa, då känner man att man har muskler där ändå, man tvivlar ju lite;)

Handla på väg hem och sen var det inget mer kvar av den dagen. I morgon måste jag hämta böcker på bibblan och även lämna tillbaka böcker. Och storhandla, Jippie 🙂

Nu ska jag sova!

Vi hörs snart 😘😘 natti natti

Kommentarer

  1. Rille

    Thåström är Sveriges enda riktiga rockstjärna. Det blir magi så fort han öppnar munnen, oavsett om det är Bellman, Ferlin eller något eget som kommer ut. Bara att njuta!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing