Okategoriserade

Här får ni ett härligt erbjudande!

Reklam och annonslänk för Swiss Clinic

Jag har använt flera produkter från Swiss Clinic under ett drygt års tid nu, och jag måste säga att de är fantastiska 🤗

Serumen är helt magiska, och jag vågade till slut testa microneedling:) Alltså en Skin Roller, och den är verkligen grymt bra! Jag älskar den:)

Nu har jag haft en liten paus, som rekommenderat, men kör igång snart med en ny period. Det ser jag fram emot, jag har slarvat väldeliga med det mesta i sommar, så det kommer bli en nystart:)

En Skin Roller har som synes en halv miljon(typ) små vassa nålar som gör microhål i huden när man försiktigt rullar den över ansiktet. Det stimulerar hudens egen läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen och elastin, stimulerar cellförnyelsen och man ser verkligen resultat. Fina linjer och rynkor minimeras, medan spänsten ökar. Jag ser stor skillnad på mina fula acneärr och ser fram emot ännu mer förbättring med den här nya omgången:) Huden får också en fin lyster och det känns att den mår väldigt bra.

Efter att man rullat runt med Skin Roller så smörjer man in ansiktet med sitt serum, jag använder Swiss Clinics Reviving face serum, men man kan såklart ta sitt vanliga. Huden kan nu ta upp serumet upp till 300% mer än om den ör obehandlad, vilket gör så att serumet verkligen kan göra nytta 🤗

Det gör lite ont, första gången kändes det som när man gör ”tusen nålar” på armen, ni vet, när någon vrider skinnet åt två håll;) men det är en ontskön känsla, och nu kan jag sakna den:) Man vänjer sig och det känns inte alls lika mycket gång två, tre osv. Bra att veta för de som är pipiga:)

Skin Roller passar alla hudtyper. Det finns även en Skin Roller för kroppen som ska göra underverk med exempelvis bristningar. Den har jag inte testat, än, men ska göra det. Med den förbättringen jag ser i fejset så är jag övertygad om att den är bra.

Det känns när man tar i den att det är gediget och kvalitet, den är tung, och ligger väldigt bra i handen. Tyngden gör att den är enkel att arbeta med.

Passa på att köpa en sanitizer spray också, den sprayar man över nålhuvudet så steriliseras det, perfekt och så enkelt.

Just nu så har SwissClinic en kampanj på just SkinRoller, med 20 % off, men eftersom ni är ni, så ska ni få en kod av mig:)

Med CAROLA10 så får ni ytterligare tio procent rabatt, alltså totalt 30% på de produkter som ingår i kampanjen. Ni kan inte missa det här!

Deras priser är normalt helt humana, men nu är det mycket bra priser, så in med er och kolla. Jag kan lova att ni kommer gilla deras produkter!

Ni hittar Swiss Clinic HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting