Okategoriserade

Egen merch:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag har ju skrivit om att det minsann inte vara finns mat hos Matsmart, utan till och från kläder. Jag har köpt en bunt tröjor till Jordan som vuxit som ogräs

Han ville inte ha den rosa, men jag ska fråga igen, jag tycker det är jättefint på killar:)

Nu har de även tagit fram sin egen merch, både tröjor och påsar med Matsmarts logga/slogan🤗

Så kul ju! Spread the word:)

Matsmart är en revolution, där man försöker spara på jordens resurser genom att sälja det som producerats, även om det råkar vara lite kort datum. Eller tröjor som bytt etikett eller tryckfärg, eller när man byter logga, edyl. Det kastas shitloads av helt felfria varor, varje dag i alla hörn av världen. För att vi är för snobbiga för att använda förra årets modefärg. 🤦‍♀️

Eller för rädda för Bäst före datum. Ibland är de rent skrattretande för BF-datum på diskmedel? Eller disktrasor? Konserver som håller i femtio år, minns med bestämdhet hur exmaken dels drack varm choklad på påse, dels käkade konserver som var 20 år gamla när han gjorde lumpen. Antar att de äter samma än😂Men rätt konserverad håller saker väldigt mkt längre än ett BF-datum som är generellt.

Gör er själva en tjänst, och jordklotet, och er plånbok kommer tacka er, och kolla in på Matsmart!!!

Jag sparar tusenlappar varenda månad och de kan jag göra roligare saker för 🙂

Kommentarer

  1. samps

    grejen tror jag är att folk generellt blandar ihop bäst före med faktiskt utgångsdatum? bäst före betyder ju inte att ”NU är det datum x och då går din mjölk ut, släääääng” utan snarare ”om den är öppnad gör du kanske bäst i att dricka upp så mycket som möjligt innan BF men du dör inte av att låta den stå två dagar till, så länge den inte smakar surt eller luktar konstigt går det bra” typ xD utgångsdatum på kött osv däremot är ju faktiskt utgångsdatum just för hållbarhetens skull, men det är ju en helt annan sak

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting