Okategoriserade

En suveränt praktisk klänning :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Idag märktes det ju att sommaren har lite kvar att ge 🙂 Jag svansade runt i min prickiga strandklänning för att riktigt ta vara på solen och låtsas att det är maj 🙂

Det här är en av mina mest använda klänningar. Ett riktigt ”slit och släng” , inte för att det är dålig kvalité på något vis!! Absolut inte, tvärtom. Men det är en klänning som åker tvättmaskin ofta. Den är med på stranden, eller på campingen eller hemma. Går utmärkt att klippa gräs i, eller rensa ogräs om man är sån;)

Dessutom så finns den i flera olika mönster

Det är världens bästa vardagsklänning:)

Drar man på en kofta kan man ha den ett tag till, och nog fasen skulle man kunna köra iaf den svarta, med ett par höga stövlar, och en kavaj? Så är det plötsligt en året om klänning 🙂

Det här är ett perfekt plagg att stoppa ner i väskan när man reser, går att klä upp och ner, hur som helst. Ett bälte i midjan, eller ett smalt snöre under bysten, eller på höften? Bara som den är, med en sjal över axlarna, eller en poncho/kavaj eller kofta. Med sneakers eller klackar 🙂

Skrynklar sig inte, och är fin tvätt efter tvätt. Och är svinbillig👌🏼👌🏼

De har också en lite mer påklädd variant:

Även den i flera olika färger.

In och kolla själva på Cellbes 😍

Kommentarer

  1. Lena

    Håller helt med. Sköna, snygga, bekväma, billiga och även smickrande för min figur vilket gör mig glad. Jag har flera och dom jag tröttnat på har jag som nattlinne eftersom det är 100 procent bomull 👍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting