Okategoriserade

Stänga öronen

Alltså jag önskar att man kunde stänga av öronen, ungefär som att blunda. För jag får ibland spunk på alla jävla ljud här hemma. Det är inte kul. Jag kan hantera barnskrik och lek, men de här förbannade youtubekanalerna med allt möjligt får mig att bli tokig. En del av dem är usla, rent innehållsmässigt, men visst – många är helt ok. Men VARFÖR ska det skrikas och gapas?

Jag behöver ett ljudisolerat rum. Säg inte att det går lika bra med hörlurar för det gör det, men just nu så har jag inga i närheten och kan inte koppla in de mest ljuddämpande i paddan. Uttag saknas.

😅

Ok, nu fick jag klaga lite, känns redan bättre. Eller inte men skit samma!

Idag har det varit en bra dag:) Jag vaknade och solen sken, bara en sån sak, liksom. Eftersom jag är en segpropp på morgonen och gärna tar lång tid på mig om jag kan, (behövs det är jag klar på en kvart. Max😅) så går det ett par timmar till frukost och kaffe;)

Min morgon ser ut ungefär, eller exakt så här: Vakna och masa sig ut i badrummet för avblaskning, sen frukost som helst ska vara kvarg och två stora muggar kaffe. Under tiden läser jag bok, och den kan man ofta fastna i:)

Sen känner jag att dagen kan börja:)

Idag hade jag tid för nya fransar, det var så länge sen att alla var borta och jag fått dras med mina egna korta, raka. Om man säger så här: i morgon kommer jag inte skrämma slag på mig själv när jag kollar i spegeln, för jäklar vad trött jag ser ut utan!

Det har varit skönt att inte tänka på dem, för man måste ju sköta om dem och hålla dem undan från vatten och värme, men jag har saknat dem. Jag har badat klart för ett tag nu, så jag kanske tar en break nästa sommar igen:) Jag gör alltid mina hos Dau och det är för att hon är suverän och bäst på alla vis. Jag älskar att ligga där och bli omhändertagen och samtidigt få snacka om allt och inget❤️

Ni som tror att fransarna, ens egna då, tar skada av att göra förlängning, ni kan glömma det. Det är så konstigt tänk, för fransar är en förnybar grej. De lever inte så länge, runt tre veckor ungefär sen byts de ut. Man tappar ju fransar naturligt hela tiden, bara att man inte lägger märke till det.

Med nya fina fransar, visar sen jag glömde som vanligt att fota, så hämtade jag upp syrran och drog och tränade. Det är egentligen inte optimalt för limmet behöver torka ordentligt och inte bli fuktigt, och man svettas även på ögonlocken:D Men det brukar funka fint, jag tränar ju hela tiden så det skulle inte funka annars:)

Vi körde ett Plaza styrka-pass och det var som vanligt jobbigt. Kul såklart:) Det var varmt idag, och då blir det hett inne på gymmet, men det känns bara helt underbart. Jag inser hur lång den här vintern kommer bli 😅 Det är så ljuvligt när man kan kliva ut i bara linne och inte frysa, det är fasen livskvalité. Bara att njuta medan det går!

Och samla på saker att se fram emot! På torsdag fyller Jordan år, och då firar jag med att gå ut på fotboll med killarna;) Haha, det är ju ändå jag som ska fira att jag kläckte en unge, eller hur;)?

Jordan, och Jack som fyller år IDAG, firar vi på söndag, med ett kalas och kräftskiva. I mitt uterum, så nån måste städa;)

Jack var här i går, han fick bli kvar efter helgen. Han hade feber en natt och då kan man ju inte lämna barnet på förskola, men man får mer än gärna lämna en superpigg kille hos mormor ❤️. Han röjde järnet både söndag och igår, måndag. I går var han och jag ensamma hela dagen, och vi roade oss utan problem. Vi hämtade böcker på bibblan, gick promenad med Doris, kollade på film, hoppade studsmatta och hade kul:) Han käkade sina köttbullar ute med ett annorlunda bord:)

Ibland får man göra det som funkar och han är inte helt matglad mellan varven, men så här gick det så bra så:) Sen blev han ju ännu mer underhållen när familjen kom hem.

Simon hämtade honom framåt kvällen, och jag skulle bli förvånad om han inte somnade i bilen. Jack alltså, inte Simon;)

Och idag fyller han TRE år, lilla skruttunge ❤️

Han blir bara roligare och roligare, det är verkligen en superhärlig unge. Bestämd, men enkel 🙂

Ok, jag måste fixa nåt, de hojtar här, återkommer senare!

Kommentarer

 1. Sofie

  Vi lämnar våra barn på ”snorkråkan” när dom är småsjuka. Dvs. Farmor och farfar. Så tacksamt och värdefull tid för både barnen och dom. Farmorn som jobbat på förskolan hoppar ibland in som vikarie där. En kollega hade frågat frågat om hon kunde jobba dagen därpå också eller om hon var på snorkråkan då. En förälder hade hört och frågade helt seriöst om det fanns en förskola för snoriga barn.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Hehe, ja men ibland undrar man varför en del skaffar barn. Om man inte kan vara hemma med dem när de är sjuka så kanske man borde tänkt till före🙈
   För det är garanti på det, barn blir sjuka och det kommer inte alltid lägligt😂

 2. G C Hemdal

  Är Jack 36 mån 180831, Wilhelm är 17 mån 200404 och 210923 skall hen komma!! 😃🤣🍼 🥛 🐻 🐨 🐼 🐾. Jag tänker bara hur olika det kan vara. Jobbigt men kul!! Kram 🤗 Mormor 2.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing