Okategoriserade

Mitt nya mellanmål:)

Reklam för @allevolivsstil

Jag vill börja med att säga att det här är ett inlägg i samarbete med Allévo och det handlar om VLCD-produkter. Very Low Calorie Diet

Vet man med sig att man har någon form av ätstörning eller triggas av sånt så ber jag er hoppa över det här inlägget:)

Jag förespråkar inte hetsbantning eller att ta till olika mirakelkurer, utan att man ska hitta den form av balans som gör att man kan hålla det livet ut. För mig handlar inte Allévos produkter om att gå ner i vikt, utan om att veta att det jag äter är genomtänkt.

Jag är dålig på att äta, så enkelt är det. Jag kan utan problem äta frukost och sen inget mer förrän det är dags för middag, och sen mugga in godis och kakor på kvällen för jag är ju hungrig. Eller så äter jag enbart frukost och middag, och dricker kaffe resten av tiden. Framför allt är jag usel på mellanmål. Det är ju enkelt med en Snickers, men inte så nyttigt:D

Av den anledningen gillar jag Allévo och deras produkter. De hjälper mig att regelbundet äta det jag behöver för att dels må bra, och dels inte hetsäta skräp.

Jag har nu de här två hemma, två olika shakes. Det finns gröt med olika smaker också men jag har ju en aning svårt för just gröt. Dessutom är det svårt att äta på språng:) Samma med sopporna som är väldigt goda, men eftersom jag vill ha det som mellis så känns soppa lite fel. De här skakar man bara ihop med vatten, och det tar ju en halv minut, plus att det går utmärkt att dricka i bilen. (Nu får Jimpa spatt, han säger att jag inte får äta i bilen;) men det här är mer dricka😇)

Jag har ett gäng påsar i min träningsväska också, så kan jag dricka dem till eller på väg från träningen. Väldigt ofta så kan jag inte åka hem direkt för att äta, jag måste handla eller hämta barn på ett eller flera ställen, och då är det här kanon.

Allévo innehåller de vitaminer, mineraler och näringsämnen man behöver, men väldigt lite kalorier. De finns på valfritt apotek, och har genomgått Apotekets kvalitetskontroll, vilket jag gillar, det känns tryggt.

Om man vill använda produkterna i viktminskningssyfte så är det viktigt att äta fem mål om dagen, för att få i sig det man behöver, och inte mer än max åtta veckor.

Vissa människor behöver en kickstart för att känna att de är i gång, andra, som jag, vill åt de kontrollerade och balanserade måltiderna. Kom bara ihåg att det finns inga quickfix, man måste göra jobbet själv. Vare sig det gäller viktnedgång eller att komma ihåg att äta:)

Jag behöver komma in i höstens rutiner, efter ett långt sommarlov där jag knappt haft några tider att passa så är nu kalendern fullklottrad. Det är föräldramöten både i skolan, och på deras aktiviteter, det är hämta/lämna här och var, det är min egen träning och resten av livet som ska logistikfixas:) Att komma ihåg att äta mellanmål är överkurs, men jag vet ju att jag mår bättre av att äta regelbundet. Det märks framför allt på kvällarna 🙂

Så ett tag framöver nu så kör jag på med Allévos produkter.

Jag tycker deras shakes är goda:) Jag var en aning misstänksam mot den med banan och hallon, men det behövde jag ju inte vara:) Favoriten är ändå alltid choklad. Är jag hemma så kan jag skaka med några isbitar för att få den där riktigt kalla drycken, men den är god annars med.

Ni hittar Allévos produkter HÄR och det bästa är att just nu är det ta 3 betala för 2 👌🏼

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      För att det är så mkt bättre än att mugga in en kexchoklad eller inget alls:) Det är kontrollerat innehåll och jag får all näring jag behöver minus kalorier och vem vill ha onödiga kalorier ? Inte jag 😂 Jag jobbar hårt med att hålla min vikt i det spann som jag mår bäst i, och försöker i den mån det går hålla nere kalorierna. Alltså- hålla dem inom rimliga gränser. Det här funkar suveränt för mig som mellanmål, då får jag i mig något vettigt. Jag är också riktigt usel på att äta lunch men kan då i stället ta en shake:)
      Det gör så jag inte småäter massa skit 🙈 Och äter regelbundet:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting