Okategoriserade

Nu får ni passa på!!

Reklam för SwissClinic

Ok, ni som är sugna på att testa tandblekning, nu är det läge, deluxe!

SwissClinic, vars produkter jag älskar🤍 har nu upp till halva priset på just tandblekning!!

Jag har klickat hem ett, TILL, för det första jag hade gav jag bort. Och ja, jag ångrade mig lite sen, men personen blev glad:) Och fick jäkligt fina tänder 🤗

Men nu ska jag testa:)

Deras tandblekning är utvecklad tillsammans med tandläkare och alla jag känner som testat är mycket nöjda:)

Det viktigaste för mig är att den INTE ger ilningar i tänderna🙏🏻

Ni har till på söndag på er, men vänta inte utan shoppa nu:)

Här kommer ni direkt dit:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing