Okategoriserade

Tillbaka i rutinerna:)

Reklam för Zcooly

Jaha. Så har det gått några veckor på höstterminen, och bara sådär, så rullar det mesta på som om det aldrig varit ett långt sommarlov:)

Med skolstart kommer läxor, och med läxor kommer, i alla fall lite, pust och suck:) Men då får man göra det lite roligare. Som ni vet vid det här laget så kör vi med Zcooly här hemma.

Och det bästa är att nu kan ni testa gratis TILLSVIDARE 🤗 Klicka HÄR så kommer ni direkt dit:)

Behöver ni en uppdatering på vad Zcooly är? Det är lärande spel inom matematik för barn 5-12 år, och faktiskt funkar det även på 3-4åringar om de har intresset:) Jag har inte hunnit låtaJack testa än, men nästa gång han är här så ska vi köra. Spelen är utvecklade i samarbete med erfarna pedagoger, de är utformade efter årskurs och läroplan och används faktiskt i många skolor som ett led i undervisningen.

Zcooly är ett suveränt sätt att göra skärmtiden meningsfull. Samtidigt som spelen är roliga så är de väldigt lärorika. Bästa kombon👌

Jag önskar att jag inte var född på stenåldern, för med hjälp av Zcooly skulle jag kanske fortfarande haft svårt för matte, men troligen tyckt det var åtminstone lite kul:)

Jordan är vass på matte, men fast han är duktig uppskattar han spelen i Zcooly, hans favoriter är hamstrarna:) Man blir aldrig för stor eller för ”bra”. Jag spelar minsann ibland jag med 🤗

Jamie pustar mer över matteläxorna men gillar spelen, så det är bästa mutan:)

”Gör läxan så får du köra Zcooly sen”

Barnen fattar nästan alltid hur de ska göra, men för mig som förälder kan det vara skönt att det finns en Hjälp-knapp.

Det finns också en föräldrasida där jag kan följa killarnas spelande och utveckling. Kanonbra:)

Spelet ovan och under är Kakmakeriet, och där lär man sig bråkräkning. Genom att dekorera, mäta, dela sortera och sånt där som man gör så kommer kunskapen på köpet:)

I Zcooly kan man ta den tid man behöver och man får prova hur många gånger man vill. Tills man klarar av det, och det är aldrig några buanden utan bara pepp och positiv förstärkning. Ljuden och grafiken är lugna och fina, fokus ligger på att det ska vara kul att lära sig.

Och det är det:)

Jag tycker ni ska testa! Zcooly passar alltså barn mellan 5-12 år, men även yngre (och äldre) kan ha stor glädje av det.

Just nu får ni möjlighet att spela Zcooly gratis TILLSVIDARE, klicka HÄR

(Gäller nya kunder, och givetvis meddelas användare i god tid innan något ändras, så det är bara att köra på)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing