Okategoriserade

Skärgårdsfin:)

Reklam för Cellbes

Jag skulle vilja säga att den här blusen är som en skärgårdsdröm 🙂

Kanske för att tyget är Bäckebölja, 🌊 vilket måste vara det märkligaste namnet ever på en textil? Eller har ni några andra?

I alla fall! Det är en jäkla snygg blus, som jag har haft mycket i sommar. Ofta har jag knutit den framtill, och lika ofta haft den öppen över ett linne. Nästan alltid har jag vikt in kragen, typ såhär :

Böckebölja har ju den trevliga egenskapen att det inte syns om den är skrynklig och det är en perfekt blus att knöla ner i väskan:)

Jag har precis klickat hem en i rosa också

För så jobbar jag, trivs jag i något så köper jag alla färger 🙂

Den är på rea nu 🙂

För övrigt så upptäckte jag då att Cellbes gjort om sin sida!!

Snyggt som sjutton men oj vad ovant:) Jag har ju varit där så ofta att jag kunnat den i sömnen men nu är det lite annorlunda😂 Tar nog inte så lång tid innan jag vänjer mig, det är ju en favoritsida😍

Jag surfar oftast från mobilen och upplevde det som att sidan var betydligt bättre för det nu👌🏼

Cellbes har fått in massor av höstnyheter! Och det finns också massor på rea:)

Och!! Jag noterade också att julsakerna kommit, och det brukar vara strykande åtgång på dem, så vill ni ha något passa på!

Jag vet, det är tidigt men det gör snabbare än man tror, och det finns säkert en garderob eller hylla att lägga det på tillsvidare:)

Cellbes finns här 🤗

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    Och nu har jag 14 st 👗 i samma modell men med olika färger och mönster en till varje dag och udda och jämna veckor!! Det kallas Asperger syndrom 😅🤣.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting