Okategoriserade

Allé allé Allévo :)

Reklam för allevolivsstil

Så har det gått några veckor där jag med hjälp av Allévos shaker faktiskt ätit mellanmål, nästan varje dag. Vissa dagar har jag även druckit det som middag också. Inte för att jag direkt avstått nån fancy mat, men ibland känns det som att en falukorv till och jag blir tokig:)

Jag har också träning sent vissa kvällar, sådär så att det inte funkar att äta innan, och efter blir för sent för lagad mat, då är Allévos shaker en guldgruva.

Det finns ju även varma alternativ, som gröt eller soppor, och de är goda de med, men jag gillar kalla rätter överlag. Eftersom shakesen inte kräver något annat än kallt vatten och något att skaka dem i, så är det så enkelt. Jag har nästan alltid träningsväskan med i bilen, och där i har jag en shaker och några olika påsar, redo att ruska ihop.

Allévo är ett lågkalorialternativ. Eftersom man sällan äter för få kalorier om dagen, utan snarare tvärtom 🙈 så ser jag inte konstigheter med det. Allévo har genomgått Apotekets kvalitetskontroll, och innehåller de näringsämnen man behöver, men få kalorier. Det funkar alltså utmärkt som viktnedgångsalternativ, men precis lika bra som mellanmål, eller som enstaka ersättning för ”vanlig mat”.

OM man vill använda sig av enbart Allévo i viktnedgångssyfte så är det viktigt att man äter/dricker de rekommenderade fem portionerna per dag för att inte missa näring. Kom bara ihåg att det finns inga quickfix, man måste ha en långsiktig plan om man vill ändra sin livsstil, men det här kan vara den rivstart man behöver. Och, som i mitt fall – jag byter ut mina urdåliga mellis som antingen är icke-existerande eller består av en kaffe och kexchoklad🙈mot en väl avvägd och beräknad portion som dessutom håller mig mätt. För det tycker jag att man blir, mätt på ett alldeles lagom sätt:)

Maten är, och har alltid varit min akilleshäl. Jag tycker det är tråkigt och inte speciellt kul att varken laga eller äta, så då kan jag lika gärna hoppa över det. Dricka en kopp kaffe till.🤷‍♀️ För mig innebär Allévo att jag får i mig mer näring. Och nån annan har räknat på det så det är bra balanserat och näringsrikt. 👌

Och det är GOTT! Jag brukar skaka ihop shakes med en aning mindre vatten än rekommenderat, för att få den tjockare och mer som en milkshake 😍 Min personliga favorit har ändrat sig, från choklad till banan-hallon. Normalt tycker jag banan tar över för mycket men här är det bara en touch och hallonen har fokus.

Om ni vill testa själva så finns Allévo bland annat på Kronans Apotek, och just nu så har de kampanj med Ta Tre valfria Allévo betala för två:)

Ni hittar direkt dit HÄR🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting