Okategoriserade

Jag har kollat nu:)

Visst är det intressant det här med trafik? Många av er har ju samma erfarenhet som vad jag har, och det är ju inte så bra. För, hur ska vi någonsin kunna uppnå den nollvision i trafiken som vi ändå eftersträvar? Det handlar inte bara om att bilisterna måste ta sitt ansvar utan om att alla som vistas i trafiken gör det.

Idag åkte jag dit igen, inte enbart såklart, jag skulle träna:) Och då körde jag extra långsamt förbi och vred på huvudet åt alla håll och kanter för att kolla skyltar och markeringar. Det finns exakt INGA. Hon kom från vänster, från en gata med höga häckar så det inte finns en chans att se en cyklist som fearless kastar sig ut. Hon rörde sig framåt och lika gjorde jag och vår faktiska mötespunkt blev exakt samma. Minus en centimeter då. Hon hade en förbannad tur helt enkelt.

Så, nu vet jag till hundra procent att jag gjorde rätt. Men, det spelar inte heller någon större roll om man råkar köra på någon. Samvetet skulle ändå vara tungt att bära.

Igår åkte jag tillbaka till gymmet på kvällen 🙈 Eller en annan anläggning, för att sällskapa med Corrinda. Hon har svårt att hänga med oss på våra pass, då tiderna inte funkar, så jag sa att jag kan haka på. Tänkte mig ett softare pass, eftersom jag ju kört ett grispass redan. Hon hade andra planer 😅 Och det blev armar och mage. Jag har ju fortfarande en inte alltför skön nackspärr, så jag hade kanske föredragit ben, men jaja. Plus att hon ville köra cardio. Hejsan, ett HIT pass är högintensivt med pulsen i topp hela tiden. Bra, verkligen:)

Vi började med tio minuter på crosstrainer, och avslutade med tjugo på samma redskap. Jag hade glömt mina lurar;/ så jag läste kursbok samtidigt som jag trampande på i ett redigt tempo:) Multitasking är ibland en bra grej:)

Mellan det så var det biceps, triceps, axlar,och mage – både sneda och raka. Och sen var det en finfin pump i överarmarna:D Jösses, och som alltid så önskar man att det skulle synas idag hur de ömmar och känns svullna;)

Det var något jag skulle säga, specifikt till er…. Men jag kan inte för mitt liv komma på det nu. Antar att det dyker upp. Kanske. Annars var det väl inget viktigt, som mamma brukar säga 😂

Apropå Multitaska förresten 😉

Jag jobbar på tre enheter idag, både datorn, paddan och mobilen:D

Och, faktiskt har jag massor av handskrivna anteckningar också, så nu ska jag ägna resten av dagen och kvällen åt att få ordning på det. Ni ser ju hur mitt arbetshörn ser ut🙈 Det är en fönsterbräda, och fotpallen som gäller, plus att jag har en låda nedanför på golvet med sånt som behövs. Kaffekoppen och Ramlösorna är stående inslag, och ficklampan…? Tja, den hör inte dit:D

Nu ska jag jobba på! Vi hörs snart 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing