Okategoriserade

SnapChat, mobil och massa ungar:)

Igår var det en ganska produktiv dag, rent skrivmässigt. Jag hade en deadline på en recension av en jazzplatta, och med tanke på att jazz ju irriterar mig på samma vis som poesi så var det knöligt;) Idag ska jag skriva en om en bluesskiva, och det är inte heller min preferens. Jag undrar när man får skriva om hårdrock? Där jag verkligen kan något, dels om musiken, dels om genren och att jag faktiskt känner till referensramarna och andra artister. 😅 Antar aldrig. Aldrig får man briljera;)

Jag fick en del annat gjort också så det känns bra. En kompis messade precis när jag stod med kaffet och frågade vad jag gjorde. ”Inget”, och på frågan om jag var hemma svarade jag ”Ja”. Fattade ju att han tänkte ringa men höll ändå på att tappa luren när den skramlade till med en okänd signal. Han ringde på SnapChat av alla ställen 😂 och där dök han upp på skärmen. Vi snackar ofta men eftersom vi är av den gamla skolan så är det i princip alltid ”som vanligt”. Nu tyckte han att det var dags för mer moderna sätt:) Jag hade håret uppsatt i en sned, ful knut som delvis rasat ner, och fast jag vet att han skiter fullkomligt i det, och att jag egentligen inte behöver bry mig det minsta, så känner jag ändå att man inte vill skrämma slag på folk;) Så innan jag vinklade upp skärmen hojtade jag att han fick lov att vänta en sekund medan jag snyggade till mig, man har ju nån slags självrespekt;) Han bara skrattade och sa att jag var fin som jag var, inte behövde jag göra mig till för hans skull😜 Jag mötte min egen spegelbild och ba: ”Nope mannen, du skulle lagt på direkt av ren panik”;) Ni som har långt hår och brukar sätta upp det, sova med det och sen inte bry er om att det ser ut som skit, ni fattar hur jag menar. Så, rassla ur snodden, dra med händerna genom håret för att kratta ut det värsta rufset och sen kunde jag ta upp mobilen. Det var trevligt med lite sällskap under kaffepausen, även om min stackars mobils batteri inte tyckte om det alls. Jag måste göra något åt den snart. Antingen köpa ny mobil, som både lockar och avskräcker, jag älskar min IPhone 7 Plus, den har tjänat väl. Men batteriet är en katastrof.

Den är över fem år gammal nu, och det har varit exakt noll problem med den. Men nu har alltså batteriet börjat ge upp på allvar. Det är helt opålitligt, ibland kan det räcka en hel dag, men lite för ofta så tappar den all kraft efter några timmar. Den kan slå av sig när det är 30% kvar🤦‍♀️ eller när det är 1%, jäkligt svårt att ha koll.

Jag skulle kunna byta batteri, men min erfarenhet är att så fort man öppnar en iPhone så är det kört. Då går nästa grej sönder. Såååå, nu måste jag börja kolla. Snark, det är skittråkigt tycker jag.

Nyss ringde jag iaf till Tele2 och sa att jag kanske inte behöver alla de miljoners GB som jag betalar för, och som jag betalat för helt i onödan i de här fem åren. Jag tog det för att kunna dela surf med kidsen i husvagnen och sen skulle jag ändra till hösten, och det kom jag mig inte för. Bredbandet svajar hemma så jag kopplar ofta bort det och tänkte att jag kanske använder massor. När jag sen kollade och insåg att jag använder mellan 5-10 och betalar för 40, plus att jag får 20 från Boxer för att jag är kund eller nåt, det var mer än jag visste 🙈 så fick jag arslet ur vagnen. Eftersom Tele2 hade kampanjer som endast gällde nya kunder, och jag tycker det är fult så bad jag om att få det för att jag är en lång och trogen kund. Det fick jag. Så nu har jag typ 3 GB som de dubblar i och med den där kampanjen, plus de 20 från boxer. Plus att jag hade nån idiotförsäkring varje månad som inte ens skulle ge mig något i ersättning… alltså man blir ju trött på sig själv ibland.

Jag ska fanimej vara lite mer på tå och be om saker för att man är trogen kund, i alla företag. Ska väl börja med Boxer för att få en ny router;) Det går sådär varje gång jag frågar, men nu var det ett tag sen.

Nåväl!

Jag ska snart åka och träna, det blir kul! Sen ska jag ha ett föräldramöte via Zoom med … öhhh? Jamies klass tror jag. Jag älskar föräldramöten och utvecklingssamtal via Zoom! Eller Teams är det kanske, men skitsamma, digitalt iaf. Det spar så mkt tid, och jag hinner med, och så här många möten som senaste året har jag aldrig varit på;)

Må det fortsätta, jag vill inte sitta hopträngd med folk jag inte valt någonsin igen:)

Sen ska jag se på TV, det är en reality om familjen i England som har hela 22 barn;) Där ligger man i lä:)

Jag fattar att folk i allmänhet ser ett stort stök, och kaos, men jag ser något helt annat. Jag ser en enorm kärlek. Jag är lite kär i pappan🙈han verkar helkul, och de två är ett bra team. Jag borde ha börjat skaffa barn tidigare helt klart, och valt en annan pappa som make;) När jag ser det, så längtar jag lite efter att få vara i deras kläder, samtidigt som jag är väldigt nöjd idag. Tro inget annat:) Jag har kommit ifrån småbarnslivet, och även om jag då tyckte det var skitjobbigt och sörjde det massor, så har var sak sin tid. Idag skulle jag inte vilja börja om, men jag hade mer än gärna kört på, då. Fattar ni? 🤗

Och nu ska jag lyssna på Blues. Jippie eller nåt…;)

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

 1. Agneta

  Ja,denna familj har man följt genom åren.Du kan inte jämföra med familjen annorlunda.Jag måste nog skriva en bok någon gång om att bo i England. Här är klasskillnaderna så enorma.Och att engelsmän är artiga är den största myten i historien.Men älskar detta land!!!

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Klart man kan jämföra med Familjen Annorlunda:) Stora familjer överallt kan jämföras, det är superintressant🤗 Jag har också följt familjen genom åren, det har visats ibland, och det är alltid lika kul 🙂

 2. G C Hemdal

  Hej Carola 😁😃🤣 jag skulle ju tipsa dig om det programmet som jag fick snika mig till att se igår. Jag tycker som dig nästan men känner nog ingen som gör det!! När skall man börja medbabysar ich när skall man sluta?! De hade inga tvillingar va?! 11 av varje det var ju perfekt!! Nu gläds man åt barnbarnen som jag snart leder över dig 😁 fast jag har sex barn mindre tyvärr!! Ja annan gubbe typ 23 år till nästan 50 som Tityo vsr men då e det ju ingen mens!! Öh GRATTIS 🎊 ✨ 🎈 🎉 🎊 imorgon till PATRICIA 26 ÅR OCH CASSANDRA 29 ÅR. Bästa bd på våra döttrar eller hur?! 🍰 🎂 🥤 🎁 🥧!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting