Okategoriserade

Facebook ligger nere:)

Och inte nog med det, Instagram, och Whats App, också. Allt är fruset och plötsligt inser jag hur mycket jag kollar på Instagram:)

Facebook är det ingen fara med, där kollar jag in nån gång om dagen på sin höjd, mest för att se om någon vill något. Whats app klarar jag mig utan några dagar, men Instagram är mitt andra hem:)

Det är där jag har koll på kompisar, bekanta och kändisar. Där jag får mina nyheter (ja, jag kollar även SVT, nån slags källkritik är bra) men det finns massa nyttigt där. Krisinformation, Folkhälsomyndigheten, Lokala nyheter, Utryckning Uppsala som är snabbt på plats när något hänt, osv. Överlag så får man reda på viktiga saker betydligt snabbare där än via något annat medie. Våran lokaltidning ligger helt bakom en betalvägg, som jag gladeligen betalat OM det varit en bra tidning. Det är det dessvärre inte längre. Jag brukar bläddra i den när jag ser den och det är mest reklam.

Snabbast nyheter får man ju från Aftonbladet eller Expressen, sen kommer SVT en stund efter, och innan jag fått det bekräftat av dem tar jag saker med en skopa salt:)

Jag gillar Instagram för att det ger mig både lite avkopplande slöscrollande, såväl som uppdateringar.

Men, så värst jobbigt är det inte att det ligger nere några timmar.Men det får gärna hoppa i gång snart 😜

.

Jag har ägnat dagen åt att försöka läsa en jäkla doktorsavhandling om konstverk kontra text, eller vad fan det nu är. Helt otroligt tråkigt. Jag var tvungen att ta en powernap för att orka med;) Det är intressant och det är kul när man får en aha-upplevelse, men när man inte får det?

Jag vet att jag klagat på både jazzen och bluesen och poesin, men alltså konstverk 🤦‍♀️ Jag vill se vackra saker, målningar som ser ut som verkligheten och det man får är fula tjocka nakna tanter som målar självporträtt. But why?? JAG BEGRIPER INTE.

Men det är bara att försöka låtsas lite om det också, hittills har det gått bra.:)

Sen lagade jag mat till barnen och tog med Corrinda och åkte och tränade. Vi körde lätta ben idag, med benspark bakåt, boxböj( ja jag har fattat vad det är nu🤗), goodmornings, höftlyft med minibands och sen nån rumpmaskin. Hann med lite snack med en träningskompis också, och avslutade det hela med några minuter på en konditionsmaskin. Sen var det rappa på till Katedralskolan och hämta upp Lovelia och några lagkompisar från basketen.

I morgon blir det HIT och det är som vanligt nu, när man springer runt och svettas och pulsen är nånstans uppe i taket. Vi har stått på vår egen plats nu under pandemin och faktiskt så har HIT-passen varit lindrigare än cirkelfysen, men det lär vara slut på det nu. På gott och ont:) Det ska bli kul i alla fall!

Sen är det ett utvecklingssamtal och jag ska försöka bli klar med lite uppgifter. Lär ta sin tid 😅

Nu ska jag krypa i säng, bara håret torkar lite till så jag slipper vakna med värsta buret i morgon:)

Godnatt på er:) Sov så gott😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing