Okategoriserade

Glöm inte att läsa:)

Reklam för Readly

Ni vet redan att jag tycker väldigt mycket om Readly, men bra saker tycker jag att man ska påminna om ofta. Så att alla får möjlighet att upptäcka det:)

Givetvis ska ni få testa det utan kostnad också, för att kunna bilda er en egen uppfattning. Ni får hela två månaders gratis läsning hos Readly 🤗 Klicka HÄR.

Så vad är det då? Jo Readly är en tidningstjänst på nätet, man laddar hem deras app, och sen har man tillgång till tusentals olika magasin och dagstidningar, för alla åldrar, alla intressen och alla tillfällen:)

Snart kommer jag plöja julmagasinen, för det är så mysigt, men inte riktigt än, det måste bli november först i alla fall:)

Man kan dela abonnemanget på upp till fem användare och fem enheter. Alla får sin egen profil, och kan anpassa vilka tidningar man vill ha, mina barn exempelvis har barn och ungdomstidningar, medan jag har mer trädgård, inredning och nöje:)

Jag älskar att läsa och gör det så ofta jag kan, både böcker och tidningar. Det jag uppskattar allra mest med Readly är att man verkligen har tillgång till ALLT. Man kan välja och vraka, testa nytt och fördjupa sig i specialintressen. Jag har hittat favoriter som jag aldrig sett förr, och inom områden som jag inte ens trodde att jag var intresserad av:) Som det här magasinet – Retro

Det fiffiga är att alla nummer finns kvar, så man behöver inte stressa, och när man hittar en tidning man gillar så har man många nummer att frossa i:)

Jag har alltid gillat heminredningstidningar, och tycker om när man får följa med hem till olika människors boenden. Jag har ett antal både engelska och amerikanska magasin där jag kan fastna hur länge som helst:) Det är så kul att se hur det skiljer sig åt inredningsmässigt mellan olika länder:) Man kan ställa in vilka länder man vill ha, och jag har valt just dessa. Utländska ”skvallermagasin” är också ett måste att kika i, och på köpet får man lite språkträning. 👌

En annan sak jag gillar att läsa är reportage. Om alla möjliga personer, som här vår suveräna svenska fotbollsdomare som dömt på högsta nivå men plötsligt blev petad. Så intressant att få höra hans version:)

Readly är för mig vardagslyx, jag läser minst en tidning om dagen, och barnen läser också massor, Kalle Anka är ju allas favorit. Att ta sin kopp kaffe och sätta sig ner och koppla av, och få lite skvaller, nyheter, vackra bilder eller intressanta artiklar till livs, det är både meningsfullt och allmänbildande:)

Jag läser lika gärna på mobilen som på paddan, speciellt om det är artikelserier. Heminredning gör sig ju klart bäst i lite större version förstås. Nu när jag går en kurs i kritik och essäistik så är det suveränt att ha tillgång till olika recensioner inom all kultur, och jag läser en hel del dagstidningar också. Man kan bokmärka sidor och även lösa korsord, spara recept och dela artiklar. Jag älskar Readly ❤️

Överlag så har jag bara gott att säga om Readly, fattas bara annat, att ha full tillgång till så mycket, för en väldigt okej månadskostnad, det kostar bara 99kr/mån, det är kanon:)

Testa ni med!!

HÄR får ni prova Readly utan kostnad i två hela månader. 🤗 Ett litet tips också så här på slutet, det är en superbra present att ge bort

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag läser i princip aldrig riktiga böcker/tidningar längre. Undantag nu på sjukhuset innan op då jag hade med en fysisk bok, men det är första gången på länge. Jag tycker det är så härligt att alltid ha dem med sig, aldrig glömma dem eller tappa bort. Och att ha ett sånt enormt utbud är magiskt 🙂 Man måste bara välkomna framtiden 🤗

  1. Ulrika

    Jag är jättekluven till detta! Förstår så klart bekvämligheten och priset men för min del räcker det med skärmtid som man får av tv, mobil och dator. Att sätta sig med en fysisk prasslande tidning eller bok är oslagbart!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag förstår dig, men jag är tokless på att åka iväg till pappersinsamlingen 😂 Jag älskar på allvar att allt finns i min mobil/padda:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting