Okategoriserade

Trixie 16 år ❤️

I fredags så fyllde Trixie 16 år, och som vanligt reflekterar jag och kan inte begripa hur det är möjligt. Sexton år, då är man stor ju:)

Trixie är mitt sjätte barn, min femte dotter, och jag trodde inte att det var möjligt att gå över tiden i två veckor:) Som mest hade jag tidigare fått vänta fem dagar efter Bf. Janelle är född 40+5, Patricia 40+3, Robban&Corrinda 38+2, och Novalie i vecka 39+1, tror jag🤷🏼‍♀️ Så kom Trixie tretton dagar och tjugotre timmar och femtiofem minuter över tiden 🙂 Hon är född 23.55.

Men den som väntar på nåt gott ❤️ hon var värt att vänta på 🙂

Trixie är en enkel unge och har alltid varit, inte svår att förstå sig på eller att diskutera med. Hon kan, på tonåringars vis, bli överjävligt otrevlig, men det är sällan. För det mesta är hon härlig. Henne behöver man inte oroa sig för i skolan, hon gör det hon ska och är omtyckt av lärarna. ”Om alla elever var som Trixie så skulle mitt jobb vara oerhört enkelt” har jag fått höra många gånger 🙂

Hon går nu första året på estetiska programmet, inrikting media, tv, radio och film. Hon lär sig så mycket roliga saker och jag är bitvis sugen på att be om att få börja samma utbildning 😂😂 De får lära sig systemkameror, vassa filmkameror och redigering och … jamen allt. Så kul! Hon är den första ungen som valt en mer konstnärlig inriktning, övriga har hållit sig till Sam. En el, och en turist har jag också:)

Hon är engagerad i kyrkan, som ungdomsledare, vilket jag älskar, såklart. Av flera anledningar, främst för att vi ju alltid hängt där när de var små, för vår kyrka här är grym på barn/ungdomsaktiviteter. Men även för att det är en trygg miljö utan alkohol och droger🙏🏻 Det kommer de i kontakt med ändå. Trixies egen konfirmationstid blev ju konstig iom den där pandemin ni vet, så att vara med som konfaledare nu är extra kul:)

Hon hade sovmorgon i fredags och undanbad sig sång på morgonen, och eftersom hon bor nere, dit jag inte kommer just nu, så kändes det ok:) Jag var vaken och hade ont så när hon kom upp lite senare så skrålade jag på från soffan och så fick hon sina paket. Förutseende för en gångs skull, så hade jag passat på att handla present när jag var och gjorde mina fransar sist:)

Hon fick en jacka-ish, funkar ute nu men även inne sen som kofta, i basebollstil. Ni som är gamla som jag kommer ihåg att det var poppispoppis på 90-talet 🙂 och sen fick hon en berlock till sitt Pandora-armband:)

Båda föll henne i smaken och till och med storleken var perfekt. Det är en herrmodell på jackan så det är alltid lite knöligt med storlek/passform då.

Tanken var att vi skulle ha kalas idag, för henne, Loppan och Patricia, men sen visade det sig att det skulle umgås med en annan förälder idag, så det blir nästa helg. Det blir bra det med 🙂 Nu är de och kör go-cart och jag är helt ensam hemma. Tyst och lite tråkigt 🙂

Fina fina Trixie, grattis på födelsedagen, och jag älskar dig. För alltid och ännu en dag ❤️❤️

Kommentarer

    1. Anette

      Grattis till din dotter! 🥳
      Idag ramlade jag på ett program när jag zappade runt som heter kneg och gick på SVT 24.
      Det handlade om ditt ex och hans mammas svårigheter att hitta Thailändska bärplockare till sitt företag sommaren 2020.
      Din ex svärmor verkar vara en kvinna med mycket bestämda åsikter får man väl säga i alla fall. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting