Okategoriserade

Bästa investeringen :)

reklam & annonslänk för Cellbes

Ibland så gör man saker som sedan visar sig vara klockrena, fast på ett helt annat sätt.

För ett tag sen köpte jag två längre kuddar, hotellkuddar, på Cellbes. Min tanke var ju såklart att bädda snyggt med dem och det har jag gjort. För tro det eller ej så bäddar jag sängen varje dag. Inget överkast dock men jag bäddar ihop den. Någon gång under dagen 😂

Måtten är 50*90 och nu såg jag att det finns en större, fyrkantigare variant som är 65*90 som jag villhöver.

Men, sen opererade jag foten och skulle bädda rent i sängen kvällen innan. Det var noga med att inte ha några hudrester, som låter asäckligt, men vi har det alla 😂 Eftersom jag inte hunnit köpa några fler örngott till de långa kuddarna än de som satt på så slängde jag ut dem i en fåtölj i vardagsrummet. Som primadonnan Doris sen intog och vräkte ut sig på rygg i, en kudde under benen, en under resten av kroppen, jäkla lyxlirare 😉

När jag kom hem och skulle ha benet i högläge så låg ju de PERFEKTA kuddarna där, en armslängd bort👌🏼

Längre än en vanlig huvudkudde så man får stöd både under knä och häl. Sellman ska vara med överallt, ja 😍

Förutom att de är perfekta till opererade fötter så är de väldigt sköna att sova på. Jag har alltid en kudde mellan knäna när jag sover och de här är så långa att jag dessutom kan lägga över en arm. Plötsligt får axeln en helt annan, mycket bättre vinkel och jag sover så bra och har mindre ont. De är fluffiga, oeko-tex standard certifierade och ett av mina bästa köp på länge 👌🏼

Snyggt att bädda med också men det har jag inte hunnit visa er än. Nu har jag köpt fler örngott också 🙂

Överlag så har Cellbes massor av påslakan, jag har köpt många där under åren och det är finfin kvalite. Köper nästan alla mina lakan där också:)

Cellbes har förövrigt 30% på byxor nu 🤗

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Skönt att din OP verkat gått bra så här långt . Cellbes har toppen lakan kuddar o även mkt annat . Har samma kuddar men den mindre nu skall jag köpa de större . Så det var ett toppen tips. Tack för en bra blogg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing