Okategoriserade

Halloween!!! đŸ‘»

Reklam och annonslÀnk för Buttericks

Jag ÄLSKAR Halloween đŸ‘» men har hittills inte varit pĂ„ nĂ„gon all-in fest, men det ligger pĂ„ bucketlisten:)

Mina Àldre döttrar har varit pÄ stora Halloweenfester flera gÄnger och jag tycker det Àr sÄ kul nÀr de verkligen fixar och trixar, och gör sitt allra bÀsta för att bli sin karaktÀr. Förra Äret skulle de gÄ som laCasa de Papel och köpte de röda drÀkterna hÀrunder, men sen blev det ju hÄrda restriktioner sÄ det blev instÀllt:/

Den gröna gubben Ă€r en ”smittad kirurg” 😜

De bestĂ€llde sina frĂ„n Buttericks och jag har fĂ„tt loss en rabattkod till er, pĂ„ 20%đŸ€˜đŸŒ AnvĂ€nd CAROLA20

I Är velar de, ibland ska de anvÀnda de röda drÀkterna, för att sen vilja vara skelett i tajta trikÄer:) Vi fÄr se vad det blir!

Jag gillar zombies sĂ„ jag kommer definitivt satsa pĂ„ det nĂ€r jag nĂ„ngĂ„ng ska festa. Älskar det blodiga, Ă€ckliga, helt galna som omger zombies 😂

Vad sÀgs om att en blodig hjÀrna?

Eller ett tarmpaket som hĂ€nger ut frĂ„n magen 😁 Eller bara ett munskydd som ser ut som en zombie ?

Looooove it !

FĂ€rgade linser Ă€r pricken över i, det har passerat nĂ„gra hĂ€r hemma. Robban hade ett par helsvarta ett Ă„r och sĂ„g sjukt lĂ€skig ut, behövdes inte mer utklĂ€dnad Ă€n sĂ„đŸ™ˆ Hittar inte bild dessvĂ€rre. Men Buttericks har massor, alltsĂ„ MASSOR av linser att vĂ€lja bland.

Till ett ok pris. Man fÄr ju tÀnka lite och gÀrna preppa med ett linsetui och vÀtskor om man ska ha dem fler gÄnger. Hygien Àr viktigt!

HĂ€r Ă€r Patricia med röda linser đŸ˜±

SĂ„ obehagligt 😂 HĂ€r borde hon ha haft de hĂ€r tĂ€nderna:

Det Ă€r en liten bĂ„ge/ brygga som man gömmer under överlĂ€ppen och sen kan man fĂ€lla ner huggtĂ€ndernađŸ€˜đŸŒ De Ă€r uppfĂ€llda, indragna kanske Ă€r ordet förresten, i normallĂ€ge:)

Sen finns det ju dekorationer, tillbehör, drÀkter som inte Àr lÀskiga utan gulliga, roliga eller klockrena. Det finns ALLT inom maskerad hos Buttericks För alla tillfÀllen sÄklart. Ni mÄste kolla sjÀlva!

Ni hinner fĂ„ det till helgen om ni bestĂ€ller nu, och glöm dĂ„ inte CAROLA20 för 20% offđŸ€—

Och Hörrni
 skicka gĂ€rna bilder om ni gör en cool utklĂ€dning till Halloween!!

Kommentarer

  1. Lena

    Gillar inte alls Halloween, tur man Àr olika. Mest ett kommersiellt jippo för handlarna. Som sÄ mycket annat kommer detta frÄn USA, För mig Àr Allahelgona en dag jag besöker graven och tÀnder ett ljus.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det Ă€r det för mig med 🙂 Men Halloween Ă€r inte samma sak, det Ă€r alltid 31/10 och har en helt annan innebörd Ă€n Allhelgona. Att handlarna tjĂ€nar stĂ„lars Ă€r nĂ„got jag inte kan bry mig mindre om, vill man inte handla sĂ„ vĂ€ljer man bort det:) Halloween kommer inte frĂ„n USA utan frĂ„n England / Skottland, som tog med det till USA nĂ€r de emigrerade. Det Ă€r en urgammal tradition, med magiska drag, lite likt valborg. Handlar om att skrĂ€mma bort onda andar för att fĂ„ lugn och ro resten av Ă„ret 🙂 VĂ€l vĂ€rt att fira tycker jag😜Har Ă€ven drag av pĂ„skkĂ€rringar, och i mĂ„nga lĂ€nder Ă€r det ju enbart till Halloween man tigger godis.
      Allt som gör höstmörkret lite roligare anammar jag, och det Ă€r sĂ„ himla vackert med ljus i pumpor, det orangea skenet Ă€r sĂ„ mysigt 🙂
      Men man gör sÄklart som man vill!
      Jag som Àlskar dödskallarna, skeletten och lÀskigt roliga saker Àr mer Àn nöjd med att det blivit sÄ pass stort som det Àr, jag var överlycklig första Ären som det kom pumpor i butik, för typ 28-30 Är sen:)

    2. Charlotte

      Allhelgona och halloween Àr ju inte samma sak och infaller inte samtidigt mer Àn ibland. Halloween infaller alltid den 31 oktober, allhelgonahelgen varierar lite. Jag firar alltid bÄde och. Halloween Àr fest och allhelgonahelgen Àr ro, tÀnda ljus och saknad.

  2. Birgitta S

    Hej! Halloween Àr sÄ roligt . Nu Àr mina barn sÄ stora att de inte engagerar sig lika mkt. Men de vill ha Halloween pyntet framme hÀr hemma ljus o pumpor mm. Jag hakar pÄ sÄ klart. SÄ trött pÄ alla som inte förstÄr att det firas alltid 30 Oktober o Àr en IrlÀnsk tradion/skördefest för att skydda grödorna som IrlÀndarna tog med sig till USA. Har firat det en gÄng i USA o det Àr ca 40 Är sen dÄ hade det inte kommit hit . SÄ roligt jag önskar att fÄ göra om det o vara i New york dÄ. Aldrig varit till New York sÄ det stÄr pÄ min bucket list. Bara att fortsÀtta och spara . Tack för en hÀrlig blogg !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting