Okategoriserade

Fars dag!

Innehåller reklam och annonslänk för Parfym.se

På söndag är det Fars dag. I år är första året som jag inte har någon far att fira, och det känns inte bra. Min pappa kommer såklart att få ett besök och ett ljus i minneslunden och så tror jag det får bli en Napoleonbakelse sen, pappas favoritbakverk:) Av en händelse även mitt, tur det för annars är det ju en rätt mastig bakelse, med massor av grädde och sött som socker:)

Men, förra året så bestämde jag att jag själv minsann var värd att firas på Fars dag, för sanningen är ju att jag drar ett dubbelt föräldralass. Jag är både mamma och pappa. I år har jag inte varit lika tydlig med det, så det visar sig om kidsen kommer ihåg det;)

Jag tänker i alla fall, att jag gärna vill ha precis vad som helst från Parfym.se 🙂

Nu är det ju förvisso fler män som firas på Fars dag, och därmed finns det fina erbjudanden på exempelvis After shave och skäggolja och sånt:)

Det är ju inte jag helt sugen på:) Jag föredrar en damparfym, och min absoluta favorit i den genren, som står utan konkurrenter, är Clean . En av de bästa dofterna jag vet är när man går förbi en tvättstuga och det luktar rent och fräscht:) Eller en helt nyduschad kropp, eller hur det dofter efter ett vårregn. Så doftar Clean.❤️ Jag har massa olika av Cleans parfymer, men nu har jag noterat att det finns både rumspray, doftpinnar och doftljus. Kids… 🤗

Jag har andra parfymer jag gillar också, Eternity och CK One bland annat, men sen upptäcker man ju hela tiden nya. Jag har varit väldigt restriktiv med starka dofter, och parfym överlag i massor av år, först för att jag jobbade på sjukhus, sen för att jag inte ville ha bebisar snusande i en parfymdimma 😉 Det här har jag återtagit på senare år. Nu behöver ingen kommentera att det är jobbigt att vara allergisk osv, för det fattar ju alla. Men JAG tycker om parfymer och goda dofter, och man kan försöka låta bli att överdosera:)

Jag gjorde ju en beställning för ett tag sen, med bland annat Olaplex

Jag har inte använt det på ganska länge, men nu fattar jag inte varför, det är ju så himla bra! Jag brukar låta bli att skölja ur det, och i stället låta det sitta typ ett dygn eller tills jag duschar nästa gång. Som en långlång inpackning:) Det funkar fint för det gör inte att håret ser fett eller äckligt ut.

Sen kan jag inte nog rekommendera alla produkter från Moroccan Oil, de är så jäkla bra! Och dryga, precis som Olaplexet. Jag har framför allt använt schampo + balsam, olika sprayer och håroljor. De sistnämnda är magiska! Håret doftar så gott, och det sitter i länge. En diskret, fräsch doft, måste tilläggas.

För övrigt, jag köpte ju det här läppbalsamet.

Jag är mer än nöjd! Perfekt med solskydd i det också, även om solen just nu inte direkt är så besvärande;) Men en riktigt bra produkt👌

Nåväl, jag tycker att ni ska kika in på Parfym.se när ni behöver något inom hud/hår/smink/parfym, och de har även ett bra utbud av olika tillbehör:) och alltid bra kampanjer 🤗

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Parfym . Se är toppen beställt en del från dem när du tidigare tipsat. Bra priser särskilt Ola Plex 3 som är suveränt. Hoppas nu att din fot skall fortsätta att bli bättre du kämpar på bra . Tack för en bra o vettig blogg !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting