Okategoriserade

Jamen jösses vilken tid det tog!

Jag hade ju en inlämning i fredags som jag inte hann, och som jag sen satt med hela lördagen, ända till klockan två på natten 😂 Då tänkte jag att nu skiter jag i det här, jag tar helg! Spelar ingen roll om man är en eller tre dagar sen när man ändå är sen liksom;)

Men det sitter ju där i bakhuvudet och står, såklart.

Söndagen så åkte jag, mamma, syrran och Jamie till kyrkogården för att sätta ett ljus i minneslunden till pappa.

Kransen som vi lade där till Allahelgona låg kvar så vi satte ljuset i den. Det blir den första Fars dag som jag inte har någon pappa att fira, och det känns inte bra. Det hade varit mycket roligare att få åka hem till dem och fika lite, men nu ville livet annorlunda. Bara att tugga i sig, men väldigt motvilligt. Jag saknar min pappa❤️ Och nej, jag fattar inte ännu att det är så att han är borta för evigt. Jag tror att jag, trots att jag inte är troende, ändå tror på att vi kommer ses igen, att han liksom bara gick i förväg. Det ligger en liten tröst i det:) Men, jag hoppas att han har förståelse för att det dröjer:)

Sen åkte vi hem till Patricia, som sovit första natten i sin lägenhet. Jag har löst min separationsångest genom att vägra gå ner i hennes rum, för det kommer jag inte palla;) då blir det gråtkalas. Min plan är att Lovelia, som ska flytta in där, får göra det själv, jag kan ändå inte hjälpa till😂 Smart va:)?

Nåväl, Patricia behövde hjälp med att skruva ihop ett bord och stolar, det är Janelles, som jag skruvade isär när de flyttade. Därför vet jag att det bara behövdes en skiftnyckel. Jag stod och höll i insexnycklarna men nä…jag visste ju att de inte behövdes. Bara det att även stolarna var isärskruvade, med insexjävlanyckel😜 Så, med hjälp av en tång och en skruvmejsel fick jag ihop stolarna hjälpligt, och bordet som krävde skiftnyckeln helt:) Patricia var hem hit och hämtade saker senare och då fick hon med sig ett gäng, man kan inte leva utan sådana:)

Hon ska nog köpa ett annat bord+stolar sen, men vet inte riktigt vad än, så det här duger ett tag. Hennes säng har jag provlegat lite, och jäklar vad skön det än! Jag kanske borde köpa en ny…? Jag har ju en supergammal sängram i trä, och vanliga resårmadrasser i. Nu för tiden är det ju lite mer prinsessan på ärtensängar! Jag sover ju så överjävligt dåligt så kanske vore det en klok investering ? Ska klura på det, om inget annat så den dagen som alla datorer flyttar ut ur mitt sovrum:)

Vi fikade lite och sen åkte vi hem, för att byta om och fixa till sig så gott det gick innan Robban skjutsade ner mig och syrran till stan. Vi skulle träffa killarna och se på fotboll, men innan dess så skulle vi ta en titt på Allt ljus på Uppsala, nån slags ljuskonstinstallation runt om i city. Man kan ju säga allt möjligt om det här, och vi enades om att vi kan ställa upp nästa år, för det krävs inte så himla mycket. Vissa konstverk är bara skitkonstiga, medan andra, som det här, är vackra:)

I Svandammen låg det näckrosor, som skiftade färg. Vid Slottkällan, en superfin gammal byggnad, som staden dessvärre inte tar vara på, utan det är kontor…🤦‍♀️ stod det massa ljuspelare, Stora torget hade blommor och i Odinslund låg den en ljusslinga på marken. 🤷‍♀️

Det jag tyckte var finast var ett projicerat mönster på domkyrkan som ändrades till tonerna av inspelad sång.

Ängeln till höger var upplyst också:)

Jag har snott alla bilder av kompis J:) för jag har så svårt att fota med kryckorna i händerna är de upptagna hela tiden.

Inne i city är det massor av tomma butikslokaler, jobbet att döda innerstan går framåt med stormsteg:( och i flera av dem var det också installationer. Antagligen inte med i Allt Ljus på Uppsala, men fina ändå. Man kan läsa mer om konstverken på hemsidan, och även genom att scanna en QR kod, men återigen, jag hade händerna fulla. Och är inte tillräckligt intresserad heller;)

Det var en fin promenad, trevligt sällskap gör ju massor, men det var skönt att få komma in i värmen på OLearys, och beställa både öl och mat. Jag var så hungrig! Staropramenölen rann ner snabbt, för den var extremt god:) Varvade öl med vatten igår, för det går ju inte an att bli packad och vingla runt på kryckor.

I fotbollen gick det ju åt helvete, inte så förvånande förvisso, men ändå. Nu blir det kval i mars. Kul, på ett sätt, men det vore ju skönt att vara klara för VM. Men men.

Jag satt inte bra igår, och en ilsken huvudvärk gjorde entré. Nacken protesterade och hur jag än försökte var det fel vinkel. Jag satt inte på min plats vid bordet:) För vi har såklart våra favoritplatser. Corrinda kom hon också och det var extra skönt att hon tog bilen, så man fick skjuts hem:)

Vi avslutade kvällen med att, framför polisbilen, hälla upp glögg i småmuggar och ta en sängfösare;) Hemma sen exploderade huvudet, och jag värmde vetekudden och lade mig i soffan med TV:n på. När jag har sådär förbannat ont, det var nästan migrän, så hjälper det ibland att ha ljud i bakgrunden. Jag tror det var ”Knutby”, men jag kommer inte ihåg ett skit, för det gör jag inte när migränen slår till. Vet inte om jag ens vill se den serien, för där är verkligheten fasansfull. Usch och fy.

Men så småningom somnade jag, vaknade tusen gånger om, och konstaterade att det fortfarande dunkade hårt, och till sist, framåt morgonen så släppte det äntligen. 😅 Jag hatar huvudvärk/migrän.

Idag har jag ägnat halva dagen åt ett samarbete och resten av dagen, och kvällen, åt min uppgift som jag nu SKICKAT IN!!!! Kan vara så att jag får göra om, eller åtminstone komplettera, men då får det bli så. I sådana fall får jag i alla fall direktioner på vad som ska göras😜 Jag fattade seriöst inte vad jag skulle göra, och när jag äntligen bestämde mig för hur jag trodde det skulle vara så räckte inte antalet angivna tecken ens halvvägs. Shit happens. Jag fattar inte riktigt, men tror att jag var först att lämna in uppgiften? Det var ett låst forum, så man inte kan tjuvkika på varandra innan man själv lämnat in, men om jag fattat rätt ska man få tillgång till hela när man lagt in sitt eget. Och det var bara mitt där:D SÅ kanske har alla andra också missat deadline ELLER så har jag sett fel och lämnat in, och stressat satan, för tidigt:)

Det får framtiden utvisa 🙂

Nu ska jag ta på skalet, ligger här och luftar såren. SÅ här ser de ut nu, fem veckor efter operationen:

Nästan helt läkt här:) Jag tror att jag skulle kunna pilla bort sårskorporna men vågar inte. De sitter så länge de sitter:) Foten är betydligt mindre svullen nu, det syns framför allt på fotknölen, här är en vecka efter operationen.

Ovanpå foten ser det fint ut, förutom på ett ställe, som ni ser.

Det ser fint ut där med såklart, ingen infektion eller så, men det är inte läkt. Precis här under såret är det buckligt, av vad jag tror är senan på sin nya plats, och det gör så att skalet trycker precis där.

Japp, det blir nog bra med det här va det lider:)

Nu ska jag koncentrera mig på NCIS, det är jag väääääärd;)

Allt gott, vi hörs snart!

Natti nattis😘

Kommentarer

  1. Maria

    Är det verkligen FEM veckor sedan du blev opererad? Jag hade gissat på cirka två, möjligen tre. Man får ju svindel, jag vill gå av den här tidsresan!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting