Okategoriserade

Sorry jag fick hjärnsläpp:)

I inlägget tidigare så skrev jag att ni fick 50% rabatt men glömde koden🤦‍♀️

Använd CAROLA50 och SwissClinic finns här ! Sorry för det, ibland är inte hjärnan med 🙈

Ok, jag har studsat runt lite för mycket, och det ger ont i foten som biverkning. Inte kul. Igår städade jag det där skåpet som jag sa, och det tog evigheters evighet, för jagvar tvungen att greja med massa annat samtidigt. Men nu är det klart. Och köksbordet ser ut som skit för där står saker jag rensat ut, och som ska iväg på olika håll. Ett varsitt par vantar till Lovelia och Trixie, en kartong med olika saker som Jack ska få, whiskyflaskorna, och lite annat smått och gott.

Jag bjöd Robban(han är 21) på en Caol Ila igår, skotsk old singel malt. God men all stark sprit svider till i halsen:)

Glaset från Mackmyra var finfint att dricka ur, och vi fick inte mer i var än så här:) Idag skulle vi dricka upp konjaken men nu har han dragit iväg🤷‍♀️ Väntar lite sen drar jag en dubbel;)

Jag var iväg igår med syrran för att fixa till paketkalendrarna, och det gick ju fint, men inte blev vi klara heller:) Vi skulle träna också och det måste hinnas med. Jag körde överkropp:) Haha, nä men nu kan jag stödja ordentligt på foten så jag gjorde några marklyft, med, håll i er nu! T O L V kilos kettlebell😂 Gjorde annat med, men mest överkropp, mest armar och axlar. Jag älskar att inse att jag blivit starkare i liggande flyes till exempel 🙂 Idag har jag träningsvärk i rumpan så tja…tolv kilo is da shit;)

Skalet/aircastet ska bort på tisdag. Jag kan inte fatta hur det ska gå. Jag kommer inte våga ta ett enda steg. Jag har varit sjukt noga med att inte stödja det minsta på det utan skalet, men inte kunnat låta bli att försöka röra lite på den. Eftersom de flyttat senan som gör så att foten rör sig inåt, och gett den en ny funktion, nämligen att lyfta foten uppåt, så måste hjärnan lära om. Det känns asskumt, men rätt coolt, att titta på foten, tänka att den ska upp, men röra den inåt. Och så lyfts den upp😅 Det är inte ett enormt lyft, en centimeter kanske, och jag vet inte vad jag ska förvänta mig för slutresultat. Tanken är främst att foten inte ska droppa neråt, jag tvivlar på att det kommer gå att få ett stort rörelseomfång. För, fakta: hela underbenet är fucked up.🤷‍♀️

Jag känner mig lite orolig för vad nästa vecka ska bjuda på, jag har faktiskt trivts alldeles utmärkt här på min soffa:D Det är rehab i ett halvår, säger läkarna, och eftersom jag är vältränad och motiverad redan innan så borde det gå snabbare. Men det lär ändå bli rehab. Jag undrar lite hur länge de tänkt sjukskriva mig, om jag inte avböjt det? Det har ju gett en hint:) Jag kan ju inte vara sjukskriven, det är en omöjlighet från både sociala medier och skolan. Eller omöjligt…men ni fattar. Då kan jag lika gärna hoppa av och sluta med allt:) Och det vill jag inte, utan är väldigt tacksam över att allt mitt går att sköta på distans:) Har jag sagt att vi nu lämnar kritik-delen och går in på essäer? En herrans massa böcker som ska läsas, bland annat George Orwell, flera olika, varav jag börjar med 1984. Har ni läst den? Jag har, märkligt nog inte gjort det. Annars var jag bra på att läsa konstiga böcker i min ungdom, plöjde alla Krig och fred av …öh? Dostojevskij va? Borta med vinden var en annan jag inte fattade en skit av men ändå läste. Jag ser fram emot våren när vi äntligen ska få skriva eget igen!

I morgon ska jag haka på syrran när hon tränar, det blir kul. Eller, hon kommer ha kul på passet, medan jag får försöka roa mig bäst jag vill:)
Fast först frukostevent!

Just ja, jag lovade återkomma med en rabattkod därifrån!

Vitaminerna och hudkrämen kommer från Monkids och om man vill testa dem, eller redan vet att de är bra, så kan man få 25% rabatt med monkids25 👌 Jag gillar både vitaminerna såväl som hår/hudprodukterna, det är bra grejor, och förpackningarna är så söta:) Och för den delen har vitaminerna gulligaste formerna ❤️

Jag ser fram emot det här eventet massor:) Jag vet att det är en massa folk jag inte känner, och det är ju svårt att lära känna någon över zoom, men det spelar ingen roll:) Det ska bli så mysigt ändå😍

Nu ska jag städa lite i vardagsrummet så jag inte behöver skämmas i morgon 🙂 Köket är helt uteslutet, där är det för stökigt😜och det ekar:)

Godnatt mer er:)

Kommentarer

  1. Pia

    Hej fina Carola!
    Vi som följer Mirka har haft en insamling så hon inte skall behöva oroa sig ekonomiskt inför flytten. Nu tänkte jag eftersom ni är så nära vänner att även dina följare kan hjälpa Mirka? Det skulle vara så fint och hon har det så tufft som ensamstående och flytten på det.
    Kunde inte du göra ett inlägg om det så får alla Swisha så mycket man kan avvara. Tror Mirka skulle må så mycket bättre av att slippa tänka på ekonomi en tid framöver.
    Trevlig helg🤗

  2. Karin

    Jag är också rätt nyopererad med gips och kryckor. Uppfattar att alla tycker att längden på sjukskrivningen beror av vad du gör i övrigt. Om du pluggar och bloggar hemma i soffan påverkas du inte särskilt mkt efter akuttiden. Jag har fortfarande möjlighet att jobba på distans så jag går tillbaks till jobbet efter halva sjukskrivningen. Hade behövt vara hemma längre om jag behövt vara fysiskt på plats.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag ville mest veta hur en normallång sjukskrivning är i fall som mitt. För att veta på ett ungefär hur lång tid rehab kommer ta:)

          1. Karin

            Då är det knappast kopplat till rehab utan att jobbet inte gick att utföra med skadan. Det finns ju massor av jobb jag inte skulle kunna utföra med gips och kryckor men ett jobb jag kan göra hemifrån funkar varför jag halverade planerad sjukskrivning. Behöver sedan månader med rehab men det påverkar inte heller förmågan att utföra det arbete jag har. Du kan ju tänka på vilka frågor du besvarar hos FK när du ansöker om sjukpenning.

          2. Profilbild
            familjenannorlunda

            Jag säger ju det, det beror på:)
            men det är ändå skit samma för det enda jag var nyfiken på var en hint på hur länge det skulle ta att bli hel igen🤷🏼‍♀️

  3. Ekot

    Om man tänker på i vilken tid 1984 är skriven och hur vi nu kan följas genom våra mobiler hur vi rör oss mm så är det imponerande hur han förutsåg saker och risker. Jag gissar att det är en inspiration till Hungerspelen

  4. Rille

    Jag läste ”1984” just 1984 när jag gick i gymnasiet. Den var ju lite extra aktuell då. Minns inte jättemycket av den, så jag har funderat på att läsa om den. Jag tyckte bättre om ”Djurfarmen”. Hoppas du får läsa den.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Just ja! Hjärnsläpp som sagt:) Men har läst Dostojevskij också, men Brott och straff 😂😂close enough 😂😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting