Okategoriserade

Wow! Nu får ni raska er:)

Reklam för SwissClinic

Jag fick nyss höra att jag fått möjlighet att ge er förtur på Black Week Deals hos SwissClinic

Ni får 50% rabatt på hela sortimentet✌🏼🤗 Använd koden CAROLA50

Hur bra som helst ju!! Eftersom ni får lite tjuvstart så finns alla godbitar kvar, för förra året var det fullt drag och vissa saker var slutsålda.

Mina favoriter är … alla 🙂 Jag har nästan alla deras produkter nu, jag började med ett serum, sen microneedle verktyget för ansiktet, så tandblekning som jag gav bort 😅( och ångrade mig) och ögonkrämen och .. tja. Jag rekommenderar allt.

Nytt för i höst, som jag hämtat precis, är Self tanning drops och pads

Det lär behövas, för nu är all sommarfärg borta. Jag har ingen lust att bli orange eller alldeles för brun, det ska se naturligt ut! Man får ofta mail med riktigt bra info hur man på bästa sätt använder produkterna. Det står såklart i bruksanvisningen men man får extra bra info där:) Så bra!

Kroppskrämen är finfin även i fejset och nu skaffade jag ett microneedlehuvud även till kroppen. Det är samma handtag, man byter bara huvud:)

In och fynda nu, snabbt som ögat 🙂

Här SwissClinic ⭐️⭐️ och koden, CAROLA50

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting