Okategoriserade

Fyllt på skåpen :)

Reklam och annonslänk för Matsmart

I fredagskväll kom mitt paket från Matsmart

Som alltid massor av mina dagliga varor, men denna gång lite extra, för en del var till Patricia:) Hon har ju precis flyttat till eget😅och hennes skåp är tomma. Hon har handlat en hel del hos Matsmart redan innan hon flyttade, eftersom de har så stort och spretigt sortiment. De säljer ju det som av någon anledning inte kan säljas i den vanliga butiken, kort datum, förpackningsbyte, eller bara att handlaren köpt in för mycket.

Patricia har ingen diskmaskin 😜och beställde därför diskhandskar:)

Jag använder väldigt sällan sådana, för jag diskar sällan för hand för det första, men även när jag gräver runt i avloppen och sånt så orkar jag inte hämta dem 🙈 Är det riktigt grisigt, absolut, men så illa är det inte så ofta, tack och lov. Jag klarar att ta upp hår i duschen utan handskar till exempel, något som få i familjen befattar sig med 😂

Det här Rooibos chai-teet är mycket gott! Jag har inte druckit te på länge, men nu när det är kallare ute så hittar jag mig själv letande efter goda teer:)

De flesta barnen dricker te ofta och givetvis så har alla olika smaker, allt annat vore för enkelt 🙂

Patricia älskar Maltesers så de här kakorna kunde hon inte motstå 🙂

Just nu har Matsmart massor i sin kategori som de kallar för ”På blixtvisit”, olika Hello Kitty saker, kläder, Miniongrejor och smycken. Bland annat.

Jag kunde inte motstå det här halsbandet från Karl Lagerfeld

Alltid kul att betala 350kr mindre😇🤗 Jag tror jag ska ha det själv, men ett tips är att kolla efter julklappar när man ändå är där:)

Och glöm inte kolla Dagens Deal! Idag ketchup, rätt sort också 🙂

Matsmart hittar ni här 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting