Okategoriserade

Parfymera mera, men med måtta:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag gillar ju mer och mer att beställa på nätet. Redan innan pandemin föredrog jag ofta det, men då blev det av naturliga orsaker mer av den varan. Nu känns det som att jag inte är beredd att kompromissa på utbudet, i fysiska butiker finns oftast inte allt. På Parfym.se hittar jag det allra mesta jag vill ha i smink och parfymväg. Eftersom jag vet vilka dofter jag föredrar så är det enkelt att köpa parfym:)

Ibland tänker jag att jag kanske borde variera mig, vara lite wild and crazy, men sen ångrar jag mig. Barnen pratar ofta om att mina parfymer är JAG, att dofterna alltid påminner dem om mig. Nu är jag ju högst närvarande i deras liv och hoppas få vara så massor av år framåt🙈 men ni fattar. Jag har likadana doftminnen, mammas parfym som hon hade när man var liten är för evigt fastnitad med henne. Pappas aftershave är samma sak. SÅ, då tänker jag att jag inte alls ska variera mig:) Jag ska ha mina signaturdofter.

Och vilka är det då?

Jag tror jag sagt tidigare att min absoluta favorit är Clean🙂

Den här har jag nu, och den doftar lika gott som alla andra, men min absoluta favorit är någon av Warm cotton, eller Fresh laundry:) Jag har faktiskt passat på att beställa en sån här:

Clean Rollerball layering set då får man just warm cotton, men också Rain och Skin, i små flaskor med sådär liten boll, som man bara stryker bakom örat eller var man nu vill ha parfymen. Jag har inte sett de här förr, annars hade jag haft dem redan:) Nu fattar jag inte helt vad ”layering” menas, men antar att man ska kunna lägga dem i lager, på varandra? Att de harmonierar fint tillsammans? Känns som slöseri:) Jag kommer köra en och en:) Det här setet kostar 146kr och eftersom jag inte direkt använder parfym varje dag, eller ens varannan så kommer det räcka ett tag. Jag har ju andra hemma också.

Men innan jag upptäckte Clean så hade jag alltid Eternity, by Calvin Klein ❤️ och det är fortfarande en storfavorit. Alla Eternity:) Just nu har jag den här:

Calvin Kleins era började för min del med den unisexa CK One

Den var det länge sen jag hade men alltså, den är ljuvlig. Som ni kanske märker så föredrar jag lätta, friska dofter framför tunga:)

Det är suveräna Black Week-priser på de flesta parfymer hos Parfym.se nu, så jag tycker ni ska in och shoppa loss:) Det finns alldeles perfekta julklappar där:)

Kommentarer

 1. Åsa

  Det råkar vara även min dotters favoritdoft, så det här blir perfekt, det lilla kitet kunde jag kanske köpa till mig själv 🤩

 2. Ekot

  Jag trodde en vits med skal var att man inte behöver ha det på när man ligger/sitter, så att man slipper det onda som ofta blir av att vara helt still/stel när man är gipsad… längtar du inte tillbaka till sovrum med säng och fina lakan? Håller tummarna för att du får bra funktion även om vader inte blir precis lika stora <3

  1. familjenannorlunda

   Haha nej jag älskar att bo i vardagsrummet 😂🤗 Så jäkla skön soffa, sover bättre än i min säng vilket ju talar för att jag borde köpa en ny 😬Men jag trivs otroligt bra här ute, så har inte det minsta bråttom in igen 🙂 Jag tar av skalet när jag sitter still längre stunder men får ju inte stödja alls på foten utan det så har det på större delen av dagen. Enklast så:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing