Okategoriserade

Snabbt tips

Reklam och annonslänk för Meds

Jag måste faktiskt tipsa om några saker jag hittat som kan funka så himla bra som julklapp till någon man inte riktigt vet. Eller till sådana här hiskeliga julklappsspel🙈

Jag har aldrig spelat det och tänker avstå, för alla jag hört talas om vittnar om besvikelse. Verkar rätt sadistiskt😱

I alla fall, på Meds har de fortfarande galna priser, några små timmar till:

Vad sägs om Bajsspray?

Faktiskt en skitbra produkt😂, jag har haft flera men måste köpa flera. Man sprayar några sprutt ner i toan INNAN man bajsar, och på nåt vis kapslar den eteriska oljan in odören. Jag avskyr att komma in på toa efter att nån osat ner så för mig är det här en viktig produkt 🙂 Finns flera dofter att välja bland.

En annan sak jag gillar är textilspray

Den här sprayar man på textilier, som namnet ju antyder 🙂 Den mjukgör och dämpar statistisk elektricitet och jag älskar att spraya mina stickade filtar med det här. Doften gör så de känns nytvättade också. Om jag inte hunnit tvätta mina träningskläder så kan det hända att jag duschar dem också 😂

Doftljus från Woodwick❤️

Det knastrar om veken när de brinner och man får känslan av en öppen eld.

Doftblock av cederträ, man stoppar de i skorna eller garderoben så drar de åt sig fukt och motverkar röta och illaluktande.

De här har jag, och brukar ha lite här och var. Alltid i träningsväskan 🙂 Någonstans har jag läst, men det här är inte förankrat i fakta:) att spindlar inte gillar cederträ. 🙈 Eftersom vi har shitloads av sådana här hemma så kan man alltid köra på placeboeffekten👌🏼

Sen finns det såklart massa medikamenter och grejs, men det vet ju alla:)

Meds hittar ni här 🙂 snabba ryck🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing