Okategoriserade

Till er som gillar Xlash!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag vet att ni är många som använder olika former av serum, och att en stor favorit är just fransserum som gör fransarna länge och fylligare. Mina egna tjejer älskar Xlash som är svindyrt men svinbra tydligen. Nu är det härliga 20% på deras produkter också:)

Jag visste inte att de hade så många olika men det fanns ett helt gäng att välja mellan.

Jag har massor av ögonbryn, som växer överallt 🙂 så att ens tänka tanken att använda ett serum för brynen är för mig helt fel, men om jag inte gjorde fransförlängning skulle jag absolut använda fransserum.

En annan sak jag verkligen kan rekommendera av egen erfarenhet däremot, är allt från Maroccan Oil. Senast köpte jag ny hårolja och en borste:

Den är sjukt bra! Jag har haft en massa borstar genom åren, och så fort jag hittat någon bra så ”försvinner” den. Oftast återfinns den så småningom i någon dotters ägo;) Den här ser annorlunda ut mot alla andras så den är svårare att sno med sig. Säkert inte omöjligt men svårare:) Den har en keramisk funktion som gör att håret ska torka snabbare och slätas ut. Mitt hår torkar på en kvart så just där kan jag inte säga något, men det blir väldigt slätt av den. Jag gillar också att piggarna är perfekt långa för att gå igenom hela håret direkt så det inte blir massa omtag där vissa partier lyckas tova sig. Det är skönt att borsta med den, den ligger bra i handen och bredden gör att den tar mycket hår i varje drag. Suverän också om man vill föna håret:)

Ihop med håroljan sen är det en oslagbar kombo. Den lilla flaskan innehåller 25 ml vilket räcker en hel evighet. Kostar 159kr så det är inte speciellt dyrt.

Oljan gör håret slätt och följsamt, reder ut trassel och ger en skinande fräsch look. Inte fett! Frissigt hår lugnar ner sig. Den doftar också otroligt fint, en lätt och fräsch doft. Jag använder den antingen direkt efter att ha tvättat håret, gnuggar in några droppar i händerna så den blir lite varm och sen drar jag den i topparna först, sen längderna. Inte uppe vid hårbotten. Sen borstar jag igenom håret för att fördela den överallt. Jag låter nästan alltid mitt hår självtorka, eftersom det går så snabbt känns det onödigt att föna. Men om jag vill ha det helt platt blir det fön eller en fönborste. Eller så har jag det i toppar och längder när håret är helt torrt. Speciellt så här års när håret är elektriskt och flygigt är det perfekt att gjuta olja på det:) Det ser absolut inte fett eller oljigt ut, utan går in i hårstråt och vårdar det med den antioxidantrika arganoljan 👌 Det här är en produkt jag verkligen älskar 🙂

Just nu har Parfym.se upp till 70% på olika produkter, så det är läge att gå in och kolla. Kanske köpa det man inte fick i julklapp:) Själv har jag en lång lista på saker😂 även om jag såklart även fick julklappar, så finns det alltid behov att fylla på i allas necessärer. Det passar jag på att göra när det är finfin rea:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting