Okategoriserade

Sen – 200!! och Gott Nytt År!

Nu är det de sista skälvande timmarna av 2021. Vågar man tro att 2022 blir bättre? Jag vågar inte säga att det inte kan bli sämre, för det kan det alltid bli… men förhoppningsvis blir det ett bra år! Kanske tar pandemin slut, nedgraderas till en epidemi eller kanske självdör den, efter att ha muterat sönder sig själv. Det vore nåt! Förresten så tänkte jag på en sak!

(Superkul att höra era ord om att man inte ska hänga upp sitt välmående på en partner, bara en enda som kände för att ge mig en känga, DET måste vara något slags rekord😂)

Jag tänkte när jag läste i Expressen i morse om att konspirationsteoretikerna var övertygade om att NordKoreas hemska diktator Kim Jong Un ser så olika ut på de senast tagna bilderna, att de tror att det är en annan person, en stand-in. Om det vet jag inget, de bilderna som illustrerade artikeln tycker jag det var rätt solklart att det var samma snubbe, men så har jag kanske inte världens bästa minne för hur han ser ut heller, gubbtjyven. Men, funderingen som dök upp är: Om man är en konspirationsteoretiker, vet man om det då? Och är man det i allt, som exempelvis om man tror att det var Aliens som sköt JohnF Kennedy, tror man per automatik att Covid är hittepå då? Eller sållar man friskt bland allt, eller har man sina favoriter? Jojo, sådär kan man funder ibland. Själv tror jag att det alltid gäller att använda sitt sunda förnuft, och att man ibland göra sånt man inte vill, för att man måste:) Som att jag nu är jävligt tveksam till om jag vill ha den tredje sprutan, eftersom det är Modernas och inte Pfizer som jag fått tidigare, och folk verkar bli riktigt dåliga av den…

Men….

Har en kompis vars mamma jobbat med att vaccinera folk och hon säger att det är en mkt bra kombo, att den ska ge bra skydd osv. Så, jag valde en dag där jag kan ligga och tycka synd om mig sen:D

Men ser inte fram emot den. Lika lite som mitt tandläkarbesök tidigare i januari, men det tänker jag boka om… helt fegt:)

En kul sak är ändå att jag uppnådde 200 pass på Friskis i år!👏

Färre än förra året och jag kan inte skylla allt på operationen, men ganska mycket:) Sommaren blir alltid lite dålig, för då är jag inte hemma, och det är få kul pass att gå på, men nu är jag ändå inkörd på att gilla ren gymträning också, även ensam, så nu går det förhoppningvis bättre nästa år. Eller inte, för det är prio sol och bad om det är möjligt:)

Jag insåg strax innan jul att det var bara typ tio pass kvar till 200, och då for vinnarskallen in, och det fick bli dubbla pass några dagar. Så måndag, tisdag och onsdag körde jag dubbla, sen ett igår och det tvåhundrade idag, på själva nyårsafton:D

Nu tänker jag banne mig inte träna förrän nästa år! 😂 Men känner jag mig själv rätt, och det inte blir för mycket champagne idag, så kommer jag vara där i morgon. Passet idag var tufft, många övningar jag inte kan göra pga foten, och som måste anpassas, och andra som var bara jobbiga. Avslutade med en tabata höftlyft. Låter mesigt, men ujuj vad det tog i rumpan:)

Vi kommer fira ensamma, bara syrran som kommer hit. Alla barnen utom Janelle med familj kommer, och det känns väldigt skönt att vara bara vi. Det har varit så stökigt på sista tiden, ganska länge ju, så att bara varva ner känns nödvändigt. Det blir konstigt också, för pappa fyllde år på nyårsdagen, och i alla år så har nyårsafton på ett sätt varit en förfest för hans födelsedag. De har hört ihop som ler och långhalm, och nu…inte. Vi kommer åka upp till mamma och fika ändå i morgon. Det blir bra. Finns ju ändå inget alternativ.

Nån unge gick från Tv:n och lämnade Peter Pan på, så jag hör: Happy Thoughts hela tiden så det får bli så:) Tänk glada tankar !

Det kommer ett nytt år varje år, och det enda man kan göra är att försöka fylla dem med så mycket glädje och skratt man kan🤗 Think happy thoughts, tänk glada tankar! Och kom ihåg dig själv:)

Vi hörs nästa år! Ha en härlig nyårsafton, hur ni än väljer att spendera den, inget är rätt eller fel:)

Nu ska jag laga mat:) Jippie😅

Gott Nytt År, till Er alla från mig:) ❤️

Kommentarer

  1. Camilla

    Jag har fått en riktig cocktail 🍸, dos 1 AstraZeneca dos 2 Moderna och dos 3 Pfizer 👍 Mådde sämst av dos 1, de andra märkte jag ingenting av. Men nu har jag ett bra skydd säger läkarna 🤗

  2. Kristina Å

    Gott nytt år! Hoppas verkligen på ett fint och bättre 2022. Det bästa med 2021, jag blev mormor till en liten flicka i november. Hon är helt underbar och det ska bli så roligt att få hänga med i hennes utveckling framöver.

  3. Astrid

    Fick också Moderna på 3:e. Och det är bara en halv dos enligt hon som gav mig sprutan. Kände ingen skillnad. Bara lite ont i armen som tidigare. (Pfizer)
    Gott Nytt År! Bra kämpat med 200 pass! Tack för bran blogg 🤗

  4. Susanne

    Fick Pfizer när jag tog nr 3 eftersom jag fått det tidigare (fick spruta 1 och 2 i januari och februari då jag jobbar med äldre) reagerade mycket på de 2 första men inget av tredje

  5. Anna-Lena

    Jag har fått Moderna mina båda gånger och hade bara lite ömhet i armen första dagen. Gott Nytt År och tack för din blogg.

  6. Marie

    Kommer få Phizer igen när de är dags för nummer 3. Fick ”bara” jävligt ont i armen de 2 första gångerna så hoppas de blir så 3:e gången ochså. Ja år 2022 får gärna bli bättre än detta år som slutade med besöksförbud på pappas boende pga coronan 🙁 Gott nytt år 🥳

    1. G C Hemdal

      GOTT NYTT ÅR CAROLA med familj!! Pojkvännen och jag har ätit fläskfilé räkor ostbricka vet inte om jag orkar hummer och banana 🍌 split. 🎈 🎉 🎊 ✨🚀 Hans 💶 inget från gode mannen!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting