Okategoriserade

Jag finns här:)

Det har bara varit lite mycket:) Inget allvarligt alls, bara tiden som inte räcker till. Har massor att berätta och ska försöka hinna med det så fort jag kan! Idag hade jag av skäl ni får veta när jag orkar 🙂 helst legat kvar och snoozat hela dagen, lite som Doris:)

Men icke det, har varit och kört ett HIT-pass och sen skrivit klart min uppgift i skolan, skickat in den och nu ska jag duscha! Sen dejta upp med syrran och en kompis för lite utflykt till landet:)

Återkommer asap:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing