Okategoriserade

Jeans och Jacka:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Igår hämtade jag ett paket från Cellbes, och det är ju lika kul varje gång. Jag har ett minne som en guldfisk och ibland blir jag förvånad över vad jag beställt;) Men oftast handlar det om att någon av Corrinda eller Patricia, eller iofs vilken som helst av döttrarna, hakat på min order, och då är det ju plagg/saker jag inte alls känner igen;)

Nu var det ett superfint kuddfodral som jag funderade på, men det visade sig vara Patricias:) Men kolla vad som var till mig!

Både byxorna, och jackan😍 Jeansen satt som en smäck och jackan kommer invigas på fredag när jag ska på partaj:)

Ser ni hjärtana som barnen gjort på bilen❤️

Jackan är Lite sådär härligt ”tung” i fallet, och funkar som innerjacka nu och som ytterplagg i sommar. Inget skrynkelmaterial, och så jäkla snygg färg, den här armygröna. Jag tänker av nån märkligt anledning på min pappa, han måste ha haft något liknande när jag var liten, fast i typ mörkblått. Supersnygg:)

Jeansen ser ut så här på produktbilden:

Höga i midjan och väldigt stretchiga, jag hade kunnat ta en mindre storlek men ville ha dem lösa. Jag måste helt klart vänja mig vid att ha riktiga byxor på mig igen🙈 De finns i flera längder och då väljer jag oftast den längre, för 1: jag tycker det är fult när byxorna ser för korta ut, och det är ju bara för att jag har ett gammalt sätt att se på det;) Nu är ju ”för kort” modernt:) och 2: för att jag tycker det är snyggt när byxorna korvar sig lite vid fötterna:)

Just nu är det 20% på tunikor och leggings, vilket ju måste vara bland det mest bekväma man kan ha på sig, speciellt när man som jag vant mig av med saker som sitter åt😂 In med er och kolla själva, ni hittar Cellbes här:)

Kommentarer

  1. Em

    Imponerad att du inte fryser, även om det bara är en bild 🙈 Själv går man runt med tre par byxor och minst tre tröjor plus jacka haha. Och då bor jag söderut. Jackan var förövrigt riktigt snygg 👍🏻

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting