Okategoriserade

Sista chansen på flyttrean!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Som jag skrev för ett tag sen så ska Matsmart flytta sitt lager, pga att de behöver större och bättre lokaler, för folk har fattat galoppen:) Matsmart är grejen, då kan man slå två flugor i en smäll, både handla till billigare priser och göra en klimatinsats👌

Nu är de inne på den absoluta sluttampen av den stora flyttrean, bara timmar kvar nu!

Man kan göra riktigt bra fynd så passa på nu:)

Själv har jag köpt massor av mjölk🙂

Den behöver inte förvaras kallt INNAN man öppnat den, väl öppnad behöver den kylförvaras. Jag hade ingen aning om att det fanns sån mjölk i Sverige, trodde det hörde utlandet till, i Paris exempelvis, där vi letade hur länge som helst. Såg massor av förpackningar som hette nåt som möjligen kunde vara mjölk, men de stod ju i rumstemperatur? Men det är behandlat på nåt vis, UHT värmebehandling🤷‍♀️ så den klarar det. Det är sjukt bra, jag kan köpa mer än det som går in i kylskåpet, och bara fylla på utan att varenda dag behöva åka till affären:)

Kaffe måste man ha hemma, och barnen gillar poddarna, jag gillar de också, speciellt när jag inte vill ha en stor kopp utan en mindre räcker.

Jag försöker alltid hitta müsli av mina favoritsorter, och de här är för tillfället slut, men det fanns flera andra.

Ris och pasta går åt som smör i solsken här hemma, och det är tungt att bära hem så det gillar jag när jag hittar:)

Den här gången hittade jag linser också, och även om jag föredrar de färdigkokade pga att det går snabbare:) så är de här supergoda!

Okey, jag ska inte hålla er kvar nu, in med och fynda loss på slutrean!

HÄR hittar ni Matsmart:)

Kommentarer

  1. Camilla

    MatSmart är bra – men de borde gå ut med att de har extrema långa tider för leverans 🚚 just nu.
    3 veckor för ett paket att komma fram
    Lite otålig blir man 😇

  2. Lena

    Jag tänkte på mjölken, utgångsdatumet är 220220 funkar det ändå? Tack för en fin blogg som jag följt sen fam annorlunda.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing