Okategoriserade

Fikadags?

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag måste ha missat denna Ballerina men oj så god den var! Med smak av julstjärna…oklart om det är blomman eller den på himlen:) men god var den!

Ja, jag brukar beställa kakor nästan varje gång från Matsmart, och det är för att de går utmärkt att lägga i skåpet tills vi har fikakalas av något slag:) Även om det ser ut som mycket, så får ni tänka på att när vi samlas närmsta familjen så är vi runt 15-20 stycken, då räcker inte ett rör kakor någonstans:)

Men något som är så gott att det inte är riktigt klokt är de här pepparkakskulorna! Jag brukar lägga dem på godisfatet på lördagen, för det är mer godis än kakor, och de är helt magiska. Går inte att sluta äta nämligen:) så tur att det är små förpackningar.

Kakor Hittas här:)

Och ballerinakrämen….jag har sagt det förr, men den är verkligen suverän. Bara fantasin sätter gränser där. Jag funderade på att baka bullar och fylla med den, men sen tog jag mitt förnuft till fånga. Baka bullar är det tråkigaste som finns! Men för er som gillar det är det ett finfint tips:)

Så här ser det ut när vi packar upp lådan, eller som i det här fallet – lådorna. Hela bordet fullt, och sen får kidsen springa runt med det dit det ska.

Jag försöker packa upp det kategori-vis, så det ska vara enkelt för dem, så alla hygiensaker på ett ställe exempelvis:

Covid-test… det trodde jag aldrig att jag skulle beställa från Matsmart, men de har de mest oväntade saker:) En annan sak med strykande åtgång hemma är tandkräm! Fattar inte hur mycket tandkräm man kan ta på sin borste och sen spotta ut i handfatet igen, typ oanvänd;)

Schampo, balsam, bindor, tamponger och diverse annat i hygienväg

Som alltid så varierar sortimentet så man för att verkligen kunna spara pengar så är det smart att kika in nångång gång i veckan, jag brukar nog kolla in oftare än så faktiskt 🙈 Jag påbörjar en varukorg och sen kanske jag inte checkar ut, i stället så avvaktar jag nån dag, eller två. Det kommer alltid in något mer man kan fynda på:)

Hörni! Kolla in själva ➡️ Matsmart

Matsmart

Kommentarer

  1. Ewi

    Det finns ett finskt bakverk som heter julstjärna också, men det är i princip stjärnformade smördegsknyten med plommonsylt/marmelad i mitten. (Ungefär som den där katrinplommon burken man kunde hitta i barnmatshyllan). Kan det vara något sånt?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting