Okategoriserade

En sväng till husvagnen :)

I går packade vi och åkte till vagnen. Jag, Jordan och jamie och syrran. En pytteliten skara😂

Det blev så. Lovelia ska jobba med sin pappa på lördag, och först skulle Jordan också det. Jag köpte en tågbiljett hem till honom från Avesta-Krylbo, fredagkväll. Bara för att dagen efter så ska han inte jobba. Det är kul när saker ändras och mest kul är det ju när man inte får veta det. 🤦‍♀️ Det var alltså inte Jordan som ställde in… Kastade alltså pengar i sjön.

Lovelia ville stanna hemma OCH åka med, kunde inte riktigt bestämma sig. Men till sist stannade hon. Vilket blev bra för då behöver inte mamma ta hand om Doris på dagarna👌🏼 Det gör hon iofs gärna men enklast om nån är hemma. Så kvar hemma är alltså Robban, Novalie och Trixie som jobbar, och Lovelia.

De är rätt nöjda 😂även om de låtsas annat 🙂

Vi åkte sent för det regnade här hela dagen igår, men skulle vara ok några dagar framåt. Håller tummarna för det! Stannade på Burger King i Avesta, Biltema var stängt:)

Sen hit, och allt var i fint skick:) Vi packade upp och gjorde oss hemmastadda, innan vi drack kaffe. Man måste skynda sig att dricka kaffe innan typ nio, för annars måste man upp och kissa på natten, och det är inte kul. Sen skulle vi ta en promenad.

Då började det regna igen😅så vi gick hem och spelade Alfapet istället 🙂 Det har jag inte gjort på evigheter! Det är kul, och så mkt svårare än Wordfeud, där allt räknas åt en och godkänns/nekas automatiskt:)

Slutade väldigt jämnt ändå:) Nytt parti ikväll, kanske 🙂

Nu ska vi kliva upp! Sovit rasslig men inte frusit i natt! Syrran har vridit och vänt sig och nån granne har gapat på sin lilla unge sen 6-7 i morse 🤦‍♀️ Vet inte vem det är så ska spana nu.

Vi hörs snart!! Ha en fin dag!

Kommentarer

  1. Ewi

    Glömde nästan, Avesta fritid bjuder barn (upp till 15 tror jag det va) på gratis minigolf. Banan är mitt emot Metropoolen. Kolla deras FB, stod med där.

  2. Astrid

    Usch för både X och ljudande grannar på campingen. Gillar inte Doris campinglivet? Mys pys och hoppas vädret vänder och att Biltema är öppet på vägen hem 😉

  3. Birgitta S

    Hej! Mysigt att ni kom iväg till vagnen. Trist med stålar i sjön pga dålig planering från annat håll. Vädret är lite hit o dit men vi har haft mestadels fint på dagarna i Stholms skärgård men kyliga kvällar. Jag o maken kom hem idag pga han fått en läkartid äntligen. Har egentligen semester nästa vecka också men tänkte nog jobba o spara semester dagar till senare. Mys i vagnen nu o hoppas ni får fint väder.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting