Okategoriserade

Utomhusbio :)

Jag är lite, eller ganska mkt🙈 en sucker för USA. Jag gillar det mesta där. Det vardagliga. Inte politiken eller rasfientlighet och sociala klyftor. Men om jag skulle flytta över mig själv dit, med de förutsättningar jag haft och har så tror jag att jag skulle trivas väldigt bra. Som ung lockade deras Valentine- tradition, sen kom den hit, var gullig några år och nu är jag less 😅 Deras dejtande verkar också mysigt, även om jag mest troligt inte skulle fått en enda dejt i highschool. Kanske inte nu heller 😉 Men det är så chosefritt på nåt vis, ingen big deal med dejtande. Man kan liksom fråga vem som helst utan att det betyder så mkt mer än att man är lite nyfiken. Tror jag då.

I alla fall, en sak jag alltid velat uppleva är en drive-in bio 🙌🏼 Med högtalare som hängs på fönstret och rullskridskoåkande ungdomar som tar upp beställning på cola och pommes:)

Jag har inte haft möjligheten till det än. Men jag uppskattar något så oerhört att vi i Sverige fått iaf lite utomhusbio🤗 Vi har varit en eller två gånger tidigare och idag var det dags igen.

Jag fick bara med mig Jordan men mötte upp Lovelia och hennes kompisar där. Vi satte oss i våra brassestolar och köpte popcorn och läsk.

Hade med filtar också för det blir ju kyligt på kvällen. Filmen de visade var Sune Uppdrag:Midsommar

Det spelar inte så stor roll VAD de visar faktiskt:)

De kör igång 21.15 och då är det snudd på för ljust men bara minuter senare är det lite mörkare och man ser bättre. Det är rätt mysigt att sitta där med vinden som fläktar och stjärnorna som blinkar. Eller det kanske är flygplanen 😉 Tills sist blir det rejält mörkt.

Jag frös en aning och det är ju inte direkt supernajs att sitta i brassestolar en längre stund, men då fällde vi bak dem och halvlåg. Ännu mysigare! Nästa gång, typ i morgon tror jag, visar de Ghostbusters, och då ska jag ha på mig lite varmare kläder 🙂 Om vi kommer iväg!

Tack för detta Gränbystaden och Nordisk film🙏🏻

Vi åkte hem, och Lovelia packade snabbt lite övernattningskläder för hon skulle sova över hos tjejerna. Jordan fick hoppa ut och sen körde jag till centralstationen för att hämta Corrinda som varit på vift i södra Sverige. Efter det körde jag hem alla tjejerna, de skulle till samma ställe. Men vi fastnade vid vägarbeten flera gånger. Mitt i natten, vilket är bra för det är ju mindre trafik då, men så svårt det är att se när det är mörkt och blinkar starka lampor överallt 🥵 Jag överlät mer än gärna körandet till Corrinda när vi släppte av tjejerna, då bytte vi plats. Hon har inte kört på några veckor nu och saknade det 🙂

Så, nu är det ordning hemma igen, alla samlade 🙂

Nu sova lite så hoppas vi kunna njuta av solen i morgon. Natti natti:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting