Okategoriserade

En kväll under stjärnorna igen:)

Även idag var det en superfin dag, och efter en stunds funderande så packade vi badväskan och drog till stranden.

Det blev jag och Corrinda, Novalie och Jamie, som precis kom hem när vi skulle åka. Annars är han knappt hemma nu för tiden, hans kompisar är hemma igen efter att ha varit utspridda för vinden hela sommaren, och han är iväg dagarna i ända. Som det ska vara:)

Jag har upptäckt att det blir så svårt att få ihop hela familjen när vi ska göra saker. Dels för att de inte alltid vill, dels för att de har olika favoritsaker att göra på sommaren, dels för att de jobbar och så vidare. Så därför har jag slutat tjata:) Jag frågar vilka som vill med och tar med de som vill, övriga får vara hemma. Även från husvagnen. Det är lugnast så. Eftersom vi har Doris så är det också rätt najs att det i princip alltid är någon som väljer att vara hemma så hon har sällskap:D Katterna är ju väldigt mycket enklare, de kan vara ute och det räcker om de får lite käk nån gång om dagen. Även om de själva anser att de svälter ihjäl om de inte får äta minst tio gånger på en dag. Minst:)

Vi började med att spela lite volleyboll. Jag har nog inte gjort det sen innan jag fick barn. Möjligen att jag spelade lite i Norberg när de gjorde i ordning en plan, men det komme jag inte ihåg. Jag är tämligen usel:)

Jag har liksom inte så mycket till explosionsartade utfall, och dessutom så dämpar sanden effektivt alla försök till att röra sig 😂 Jösses vad svårt det är:D Men kul. Och så får man blåmärken på handlederna och stukar fingrarna. Bra sport ändå:)

Jag hade messat syrran att vi åkte, hon har haft en kompis på besök, och efter att hon skjutsat henne till tåget så anslöt hon sig till oss. Vi hann bada en gång innan det. Och alltså, det är kallt i vattnet nu igen. Inte så kallt att man inte vill bada, för det är det inte, men tillräckligt för att det ska vara lite onödigt att vara i länge. Det är mer dyka i, sen simma tillbaka och kanske på sin höjd hänga lite på bryggan. Folk med större tålighet för kyla är i utan problem, men vi klev upp rätt snabbt.

Sen spelades det yatzy, som jag passade, det är riktigt tråkigt. Om än iq-befriat så man slipper tänka så mkt. Men jag låg och halvsov i stället, det var skönt:) Vi låg där och jäste, badade någon gång till, och då simmade vi faktiskt en lång bit. Det är rätt skönt i vattnet alltså, friskt:) Jag gnäller lite bara…

Vi packade ihop oss runt femtiden, och åkte hemåt via affären för att handla. Mjölken var slut och då kan man inte dricka kaffe så det var kris och panik, och sen behövdes det ätas middag också. Det blev fajitas, eftersom jag ska till husvagnen i morgon och det inte blir några tacos:)

Sen var det dags för kvällens dejt. Som var samma som igår, nämligen Jordan. Han var den enda som ville åka på utomhusbion, som idag visade Ghostbuster, en ny(are). De är lite tråkiga, men för de som jobbar blir det lite sent, det är slut runt halv elva. Men det är okey, som sagt, de får göra som de vill. Det är ändå inget kul att ha med folk som inte vill vara där:D Jag var tvungen att kolla så att inte Jordan åkte med enbart för att inte jag skulle bli ledsen, för jag hade lugnt kunnat låta bli. Men, det är mysigt ändå att åka iväg sådär. Det gjorde han inte, utan han ville se filmen, och jag har inte sett den här nya. För den delen har jag inte sett den gamla mer än nån gång heller🤷‍♀️

Det var ungefär samma väder som igår, det var en aning kyligt. Termometrarna visar på +20 så det är ju inte kallt, men det blåser lite där och då blir man lite hurvig. Jag hade i alla fall tagit på jeans och en lite tjockare jacka, plus filt, och det är ju verkligen inte som att man fryser ihjäl:) Filmen var helt ok, och när den var slut åkte vi hem. Både igår och idag var det helt otroliga månar. Jag är väldigt fascinerad av månen, det inser jag mer och mer. Igår när vi hade bilen full att Lovelias kompisar och jag åhhhhhade och woaaaawade över den: Men KOLLA månen då!! Så garvade de bara åt mig:) De skiter högaktningsfullt i den, den är fin, ok, bra, var var vi nånstans:)

Jag vet inte var kameran fick ljuset ifrån, för sådär ljust var det inte. Jag hade dessutom parkerat och släckt bilens lysen för att inte ljuskontaminera. Men månen sken så starkt att det var nog dess eget sken som gav ljuset. Det syns ju aldrig på bilder hur fräck den är, månen, men ändå kan jag inte låta bli att fota. För jag tror att den här gången ska det bli bra. Nja;)

Hörrni, jag ska hoppa i säng nu, läsa lite och sen sova. I morgon är det fredag, sol lovas och jag ska träna. Avbokade träningen i går pga gräslig träningsvärk och det är samma ledare i morgon. Övningarna verkar inte jobbiga, men man flåsar sig igenom dem och sen kommer träningsvärken i muskler man inte trodde man hade:) Han är superduktig på att lägga pass så övningarna kompletterar varandra. Hoppas att hans pass kommer ligga på bra tider i höst, för jag gillar honom verkligen. Vi har ju gått på fler rörelse och balanspass, två olika ledare, och det är nyttigt. Trodde ju inte det skulle vara så flåsigt förstås, men det kommer tydligen på köpet. Nu kommer den andra killen tillbaka snart också, plus alltimehigh favoriten David så det blir lite ordning på torpet. Det är väl på sin höjd det enda bra med hösten. Att Friskis pass blir den ledstjärna man planerar allt annat efter:D

Nej, sova var det ju! Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Ekot

    Mysigt med ute-bio! Hur blev det med målning i badrum? Kanske inte klart än, fönster tar mycket tid. Kul med någon som renoverar lite måttligt!

  2. Malin

    Åh tack för att du skriver ”åkte hemåt VIA affären”!!! Vet inte hur många gånger jag varit på väg att drämma mobilen i väggen när folk skriver tex ”åkte hemåt OM affären”!!!???? Och så måste jag sluta läsa den bloggen typ för får panik på sånt språk 😂😂😂 (och vill ju inte sluta läsa din blogg ju 🤣) Yepp störd kanske, men jag är medveten om det iaf! 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting