Okategoriserade

Stjärnfall ⭐️

Åh syrran och jag har legat på stranden i en timme nu ikväll och kollat på stjärnfall. Vi såg fem! Fast sju totalt 😂

Så coolt ju⭐️ Det är ju nåt stjärnregn nu under helgen, brinnande meteorbitar som korsar jordens omloppsbana. Egentligen inga stjärnor alltså utan meteorbitar men det låter mindre vackert än stjärnfall:)

Innan det gick vi en promenad, för att kyla ner de brinnande hårsäckarna och få bort röken som rykte ur öronen. Jag orkar inte bli arg nu, ska sova snart, men berättar i morgon. Vill ni ha kortversionen finns den på instagramstories.

Promenaden bjöd på fin fullmåne som sken som en strålkastare. När vi var på stranden så var det som att stå på en scen med en enda strålkastare.

Vackert❤️

Åh jag vill inte att sommaren ska ta slut 🙂

Nej, nu har syrran slutat snurra på vår gemensamma luftmadrass, så jag slipper hålla fast mig. Hon är hopplös, tar trekvart på sig att krypa ner i sovsäcken. Som hon kallar för ryggsäck 😉 Noll koll men inte så konstigt att det blir trångt 😉

Vi hörs i morgon 🙂 Natti natti ⭐️⭐️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting