Okategoriserade

Jag tipsar om hår:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag såg att Parfym.se har 20%rabatt på utvalda hårprodukter, och vill såklart tipsa er om mina favoriter!

Moroccan Oils alla produkter är guld, den här Treatment är vad jag provade allra först, många år sen nu. Och det är också den produkt jag använder mest.

Den gör mitt hår slätt och lent och fullt av lyster, reder ut trassel och ger håret näring. Den är superdryg och har en diskret väldoft. Nu för bara 143kr:) Prova den, ni kan tacka mig senare:) Den är så bra 🤗 Jag har den alltid i topparna, och ibland i hela längderna.

Torrschampo är en fiffig uppfinning, som både fräschar upp håret men även bygger upp en stadga i det. Jag har ganska precis fattat det, och är helt såld:) Den här tycker jag om:)

Heatprotectsprayen är tillfälligt slut, men den är grym den med! Torrschampot går fint att borsta ur håret dagen efter utan att håret känns smutsigt. Lite av vad som är tanken med ett torrschampo förvisso, men alla är inte lika bra som det här:)

Mer från MoroccanOil! Det här är en Dry scalp treatment och den gör underverk när hårbotten är lite torr och kliar.

Jag använder den lite nu och då, och hårbottnen känns genast mjuk och fin. En underbar produkt ! Håret blir lent och härligt på köpet:)

Den här Volumizing mist ger volym, som det ju hörs på namnet, och håret blir 50% fylligare, i 72 timmar, utan att det är hårt och otrevligt att ta i.

Det märks att de här två märkena är favoriter! Lernberg har också massor av suveräna produkter. Rootlift Mousse är även det en volymgivande produkt, som bygger upp och ger stadga 🙌

Sen kan man inte tipsa om hårprodukter utan att nämna Olaplex. Allt är bra! Där gäller 15% off. Olaplex No:6 är en leave-in kräm som sitter där i håret och gör underverk.

Skyddar, reparerar, återfuktar och tar bort frizz. Så bra!

Det här är favoriter hela bunten, jag använder de inte alla samtidigt, utan varvar lite. Jag skulle gärna ta emot tips från er på riktigt bra schampon. Jag har några jag gillar men även där tycker jag om att varva. De ska helst inte kosta en förmögenhet, eftersom rätt vad det är så har nån lånat slut på dem:)

Kolla in hela sortimentet på Parfym.se här

Kommentarer

 1. Lola (Carola)

  Herremin så vacker du är!

  Jissus!

  O inte bara det, bäst på att skriva o få ner allt du gör ( ja kanske inte allt då 😉 )
  plus dina tankar o åsikter. Så trevlig läsning dagligen! Tack!

 2. Em

  Redken xtreme (Kör den med massa fukt men finns olika). R.e.f är bra. Annars tycker jag att budgeten Dream length från Loreal är riktigt bra.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing