Okategoriserade

Spread!

Reklam och annonslänk för Matsmart

I den här familjen äts det mycket mackor. När jag säger mycket, så menar jag såklart MYCKET:) Det går i runda slängar åt en limpa om dagen. Minst. Lite beroende på vad de gör, ibland äter ju alla toast och då drar det iväg en formfranska på en kvart. Förutom de sista skivorna då förstås för de är tydligen alltid dåliga på något vis, även i en nyöppnad förpackning 😂 På samma sätt som sista skvätten yoghurt är farlig, och för att inte tala om de sista två dropparna i schampoflaskan….! Tillräckligt så det känns som att det finns precis lagom till en sista hårtvätt, men sen står man där med inget schampo.

Jaja, i alla fall! Mackor är gott! Jag är den i familjen som äter minst, för jag älskar ju min kära kvarg, men när jag gör det så vill jag ha goda pålägg. Ost, kalkon, grönsaker osv. Men även olika varianter av bredbara pålägg är gott. Nu för tiden heter det Spread. För svenska språket duger inte längre…

Vi har ju ätit massor av Nutella i alla år. Nu har det kommit lite andra alternativ. Den från Proteinella med Salted Caramel är sjukt god. Inte lika söt som Nutella, och godare! Funkar även på jordgubbar eller riskakor:) Priset just nu är GULD!

Chocolate Hazelnut Spread är samma, god på mackor, pannkakor osv. Den är från WV ViktVäktarna, så lite mindre onyttig.

Sen har vi nya favoriter som jag var tveksam till, men som visat sig vara fantastiska, By Motatos Spread

Lika goda båda två!

Jordnötssmör är ett annat pålägg som är löjligt gott, och inte helt onyttigt, det är bra oljor i nötter, och fett:) Men bra fett. De här proteinberikade varianterna är goda.

Salted caramel

Och den med kokos 🙂

De här två är enklare att breda än ”vanliga” jordnötssmör har jag noterat. Jag tycker inte heller att de blir så där skiktade som vanliga blir. Eller så är det för att det är strykande åtgång på dem:)

Den här hade jag inte sett förut, en Nutchup

Det är nötsmör av 100% jordnötter, redo att klämmas rakt av… eller använda till bak:)

Det finns med cashew och mandel också:)

Det finns lite olika jordnötssmör att välja bland hos Matsmart.

Jag har inte hunnit testa alla än, även om vi gör av med mycket:) Lite nyfiken på den med lakrits, men eftersom barnen inte är superförtjusta i det så har jag inte vågat än:)

Mjukost är en annan slags pålägg som är supergott:)

Jag har ju oftast med mjukost på tub och mackor på utflykter/stranddagar osv, det är världens enklaste och godaste tips:) Man gör exakt de mackor som går åt, inget svinn. Osten behöver inte förvaras kallt, och en tub tar ingen plats. 👌 De här smakerna på ädelost har jag inte med på utflykt, men gissa vad jag använder de till?

Jo, jag gör pastasås på dem:) Inte den med päron dock, den är svingod på ostbrickan däremot. Det är de alla, för att inte tala om på pepparkakor 😍 Kolla priset på de här! Sist jag köpte i butik kostade EN 36 kr, här är det två för mindre än så!

Så, det var mina tips från Matsmart idag! Glöm inte kolla Dagens Deal, alltid något bra till ännu bättre pris:) Nya kunder får också 15% extra rabatt med koden: NYKUND 🙌

Matsmart hela sortiment hittar du HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting