Okategoriserade

Veckans smarta!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag packade ju upp en stor beställning från Matsmart här i förra veckan. Eller kanske inte riktigt allt, det står en liten kartong kvar på köksbordet. Saker som ska ner i matkällaren🙌🏼 Jag är uppvuxen med att man har ett litet lager av förbrukningsvaror, och när vi flyttade hit såg jag framför mig hur jag skulle fylla hela matkällaren från topp till tå🤣 Riktigt så blev det inte för jag förvarar även en miljon spel och alla julsaker där. Bland annat. 🙈

Men jag har två lagerhyllor där jag har mina förråd. Det är främst pasta och mjöl och saft och konserver edyl. Det hade varit smart med ett superstort skafferi uppe i stället för det är ett jäkla spring🙈

Skafferivaror hittar ni här. Jag rekommenderar er att prova de här såserna. Jag använder dem som extra smaksättare i allt från köttfärssås till pajer. Eller bara som de är, med kanske lite valfritt protein till. Så goda:)

Ketchup är alltid slut här hemma. Jag äter det enbart till korv med bröd och då en pytteliten tunn sträng, men övriga älskar det. Den här kostar 19kr🙌🏼

Sen har jag även alltid lite extra av allt inom hygien. Finns det något tråkigare än att ha slut på tvättmedel, eller schampo, eller tamponger? Nä, tror inte det. Det är nästan alltid akuta grejor.

Hygien bor inne i badrummet och nere i ett skåp i tvättstugan. Jag håller alltid utkik efter det. Hittar jag exempelvis disktabletter till bra pris så köper jag ett par förpackningar. Eller tandborstar, rakhyvlar eller vad det nu är.

Jag kollar också alltid vad Matsmart har på blixtvisit. Just nu är jag i valet och kvalet om jag ska beställa den här Bucket hatten med semlor på 😍

Tycker den är så himla gullig:) men är tveksam om jag är rätt person att ha den😂

Jag kallar för övrigt modellen för Fiskarhatt, men böjer mig för vad andra säger:)

Hela Matsmarts sortiment hittar ni här 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing