Okategoriserade

Nu börjar det:)

I morgon fyller Jack fyra år:) Lilla skrutten som börjar bli stor ju. På fredag fyller Jordan 13 år och blir tonåring på riktigt, inte bara till sättet;) Sen fyller Lovelia, Patricia och Trixie. 17, 30 och 15.

Och tillägg 😂 Ok, jag var oklar! Det är datumen de fyller, inte hur många år.

Vi har ett gäng födelsedagar framför oss med andra ord. Jag har klumpat ihop de här höstbarnen rätt bra, sen har jag en vårflock på tre i maj, och så en i januari och en i juli. Själv fyller jag i december, vinterbarn alltså. Inte undra på att jag ogillar vintern;) Det är inte mitt element, det här med vinter. Jag är skytt, eller enligt NASAs nya hittepå -Ormbärare;) Men jag fortsätter vara skytt. Mitt element är eld. Det fattar ju alla att jag inte trivs i kalla tider.🤷‍♀️

Visst blev det väl kallt väldigt snabbt? Från att ligga på stranden och bada i det varmaste vattnet på hela sommaren, till att det är mörkt och kallt, på typ en vecka. Brrr.

Igår åkte jag och mötte upp syrran på RA Motor, hennes bil skulle in på service och då brukar vi försöka skjutsa varandra i stället för lånebil. Det var så mycket trafik! Jag måste göra en vänstersväng ut på en rätt trafikerad väg, men det brukar gå fint. Det är mötande bilar också så det är en knölig korsning. Där stod jag i runt sju minuter. Bilen framför kom aldrig ut, och sen samma för mig. Jösses vad med bilar! Samma inne i området där bilfirman ligger, shitloads av trafik. Blä. Men till sist var jag framme, och passade på att boka en tid för pappas bil som också behöver service. Så åkte vi hem och käkade björnbär hos henne. Det är så gott!

Tidigare på dagen var jag och tränade, många repetitioner, lågintensivt, men sjukt jobbigt. Har sån träningsvärk i dag:)

Idag fick vi hämta bilen, så samma procedur fast bakvänd, minus all trafik för det var mitt på dagen, och sen hem igen. Pappa och syrran har Honda. Det kanske är så här på alla nya bilar vad vet jag. Jag kör en budgetbil utan massa lullull och trams:) Men bilen säger själv till när den behöver service. Bara att åka in och fixa. Man tycker ju att den skulle kunna samordna lite, men icke. Det kan bli så att man hämtar ut den ena veckan för att nästa vecka så lyser servicelampan igen, för något annat. Så tröttsamt. Jag servar min bil en gång om året, vare sig det behövs eller inte:) Deras ska ha TLC fler gånger om året.

Apropå service! Patricia har utbildat sig lite:) Vet inte den korrekta titeln, men hon gör bryn och fransar, lashlift inte fransförlängning.

Jag som är sist på alla bollar som finns har inte riktigt fattat det här med bryn. Jag tycker inte det är speciellt fint när de är stora och mörka, ser lite ut som två svarta eltejpar:) De här är fina! Men så många har ju väldigt markerade och stora tjocka bryn. Alltså de målar dem så. Jag har fullt sjå med att plocka mina, det gör ont och är skittråkigt:) Men jag har i alla fall börjat fylla i dem lite, och tycker det funkar fint.

Jag kommer garanterat inse det smarta med att fixa dem så det håller sig snygga i flera veckor, ge mig lite tid bara:)

Patricia gör alltså sånt här, och hon är petnoga och perfektionist så de blir toppensnygga. Hon har övat på alla tjejerna hemma:)

Här finns hennes sida, hon har precis börjat så har inte så mycket bilder än. Hon ska koppla till Boka Direkt men allt tar ju lite tid:)

Tiderna på bilden gäller alltså inte, men är ni sugna, och bor i krokarna så finns hon redo:)

Hörrni, måste ila! Jag återkommer så fort jag kan:)

Kommentarer

  1. Agethe

    Så bra när barnen hittar rätt yrkesmässigt! Det tar tid att utbilda sig, men när man är klar blir det så roligt! Masse lykke til, Patricia!

    1. G C Hemdal

      Nä ursäkta hon är ju C bd fast I S år får jag skriva 950930 blir 27 år!! 28 27 22 19 17 15 13 11 fyller de i år va?! 🤔

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting