Okategoriserade

Här är det kallt!

Ligger i husvagnen och har precis stängt av värmefläkten. För jag har ju sådana, även om jag sällan använder dem. Tycker det är lite onödigt när man kan dra på en tröja extra och ett par raggsockor:)

Men nu höll vi på att frysa ihjäl, så det var tvunget🤷🏼‍♀️ Igår nöjde jag mig med ett ljus, och det jagar bort den värsta fukten och kylan.

Jag åkte hit med bara Jamie i fredags, den enda som vill med. Och faktiskt för hans skull, eftersom han ville träffa sina kompisar här. Så hämtade vi upp syrran som kom med tåg till Krylbo idag.

Vädret har ju varit öken. Regn regn och regn.

Så jäkla tråkigt! Det är bara att sitta i förtältet och hänga. Men jag gillar det ändå, på nåt skevt sätt. Det är rofyllt.

Igår tog jag den här bilden på kvällen. Då lyste solcellslamporna

Kolsvart. Idag lyser inte lamporna. Det har inte varit minsta lilla ljus på dem. Det ser ändå rätt mysigt ut:)

Jag packade ur min väska innan vi åkte. Ur med shorts och linnen, kjolar och sockor. I med underställ, jeans och långa strumpor. I vagnen har jag stickad tröja och tjock poncho plus lite av varje. Det var ju tur. För idag har det varit ulltröja och stickad på.

Hel dagen, från morgon till nyss. Då har det varit perfekt varmt både ute och inne:)

Och raggsockor!

Vi orkar inte laga mat, utan det fick bli pizza 🙈 sorry barnen hemma men vi fryser och behöver kalorierna:)

Bytt pizzeria! Nu från Vildanden och de är så sjukt jäkla goda!! En grekisk kebab och en med oxfilé på och så en vesuvio till lillfjant som tror att han inte gillar annat 😉

Jag trodde att vi skulle kunna ställa in saker i förrådet från den här helgen, men ack vad jag bedrog mig. Det var inte förrän den 15:e… värdelöst för då kan jag inte ta hem vagnen i morgon. Men, det är som det är med det också. Helgerna är dock så tvärfulla att det är svårt att komma hit. Men det löser sig:)

Nu ska jag sova, vi hörs snart igen 🙂 Natti natti ❤️

Kommentarer

  1. Astrid

    Var också ute i vagnen den här helgen, ja jäklar vad kallt de blivit. På vår camping finns ingen vinterförvaring, man får snällt ta hem allt eller lämna i Standby tält om man har ett sådant. Men det är något visst att krypa ner under täcket när man fryser, så gillar ändå hösten. Och idag var vädret ändå okey.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting