Okategoriserade

Redan onsdag!

Jag känner redan att det är som att jaga en sån där jäkla fluga på speed ni vet? De där som är stora och feta och sjukt snabba och virriga, de yrar runt utan att man hinner på att slå dem. Så känns det. Tiden rinner iväg och jag är inte med på banan det minsta lilla.

I måndags hade jag deadline på att lämna in projektbeskrivning på skrivprojektet vi ska ägna oss åt två terminer nu. Jag har förkastat varenda ide jag haft, de är inte tillräckligt lockande. Jag ska skriva en master-text, det duger inte med nåt skit. Pressen blev liksom enorm, på mig själv. Men nu har jag nog bestämt mig:) Det räckte att skriva ner det jag funderade på så hittade jag min story. Den är inte klar, för den här gången känner jag att jag behöver ha ramar på den, den ska avslutas på 50 sidor. Men jag har idéen 🥳så nu ska jag ägna några dagar åt att rulla runt den i huvudet och spåna vidare på den. Planen är att sätta mig och börja skriva ordentligt på måndag. Så mycket av den skapande skrivprocessen sker nån annanstans än framför datorn, de bästa grejerna kläcker man gärna i duschen, eller på ett tungt träningspass eller varför inte klassikern – när man gått och lagt sig.🙈

Det blir någon form av thriller/rysare/skräck, inte helt säker på genren i ärlighetens namn.

I måndags tränade jag också, som jag även gjorde i går, och idag. Inget konstigt med det, liksom:) Igår två pass, och det blir det nog i morgon med. Jag har som vanligt träningsvärk. Det är ett rätt konstant tillstånd, inte på samma ställe hela tiden dock.

Pappas bil ville ha service, den säger till när det är dags, och Honda har klurat ut att bilen själv har koll. Bara det att man kan få lämna in på service i tid och jäkla otid. Nu var det ett luftfilter. Skulle ta en kvart att byta, kunde vi vara där sju på morgonen så skulle de ta den direkt?

Eh, nej. Vem orkar det? Inte jag. Vi lämnade den kvällen innan, men de sa att de ändå skulle ta den först. Syrran frågade flera gånger, för att vår logistik skulle funka, och ja, den skulle vara första bil. Hon skulle åka till jobbet, de har varit och är mkt hemma nu, kontorsjobb, så då skulle hon skjutsa mig till runt åtta. Sagt och gjort, jag klev upp sju, vilket inte är ovanligt, men att jag är färdig, påklädd och iväg före halv åtta, det är ovanligt. Ofta kan ju jag softa på, morgnarna kan få vara lugna och ta tid. Att jag lämnar huset före tio är väldigt ovanligt. Allt mitt jobb och plugg sker ju hemifrån.

Vi kom dit. Såg att bilen stod upphissad inne på verkstaden och tänkte att det här går snabbt. Passade på att kolla runt på bilarna i väntan på att de antingen skulle ropa eller smsa. Men, tiden gick och inget hände, så syrran behövde åka. Nu var det nåt trafikkaos på vägen så hon tänkte om, stannade hemma igår och åkte idag i stället. Det borde ju inte dröja så länge innan den var klar, så jag satte mig och vänta. Bilen var borta från verkstan, men inte vet ju jag hur sånt där funkar.

Efter en liten stund kom en tekniker och sa till killen i repan att bilen med servicekostnad 8 var klar, vilket var vad min bil sa. Några minuter senare hojtade repan-killen att bilen var klar. Jag reste mig, men det gjorde även mannen mitt emot. Det var hans bil. Jaha 😂 Jag frågade när min var färdig och han kollade men sa att den inte var klar än.

”Nä ok, jag sätter mig igen och väntar vidare då.”

En timme senare ledsnade jag. Inget sms, ingen som hojtade. Jag gillar inte att tjata och jag förutsätter att folk sköter sina jobb. Är den klar så säger de till. Förutom när de missar då. Vilket de gjort nu. Bilen hade ju varit klar sen innan syrran åkte 😬 Fan.

Kanske borde jag gormat lite, krävt kompensatioooooooon, men nä. Jag är inte sån. Ibland är jag det, men oftast inte. Jag fick mina nycklar, betalade och en ursäkt. Man får vara nöjd med det man får;)

Åkte hem, käkade och drog och tränade. Att jag hann till träningen var ändå det viktigaste;) Det var sol och varmt igår och det innebär att jag höll mig ute så mycket det gick, gäller att passa på!

Idag har det varit kallt och blåst, solen har kikat fram mellan varven, men även regnet. Jag mötte upp en kompis efter träningen, som jag inte sett eller hört av på evigheter, det blir så ibland, och nu behövdes min hjälp. Kan jag så hjälper jag till, det är sen gammalt och förhoppningvis får man själv hjälp den dagen man behöver det. Tänker att det där karmakontot är bra att hålla påfyllt på plussidan så det väger upp eventuella snedsteg;)

I morgon ska jag försöka hitta en bra present till mitt favoritbarnbarn, jag har bara ett, men det är favoriten:) Han bjuder in på kalas på söndag, och det ser vi fram emot. Jag tänker försöka hinna det efter att jag, surprise, suprise – varit och tränat:D Men det är smart att göra alla ärenden på en och samma gång ju!

Fredag ska jag till Stockholm på konsert, vi ska se D.A.D, Nomads och Sator på Annexet. Vi åker med några av fotbollskillarna och det kommer bli kul.

Idag släppte också Nickelback en ny singel ❤️ Jag ÄLSKAR Nickelback. Inte bara för att de är snygga, har raspiga coola röster, och är allmänt balla, men mycket därför 😉 Jag har så ofta dem i lurarna, både när jag promenerar, och viker tvätt, men allra oftast när jag skriver och behöver en ljudridå mot omvärlden. Nu hoppas jag ju såklart på en turné, för då blir det konsertdags:)

Nu ska jag fixa lite, håller på att tvätta och har lite plagg som ligger med fläckborttagningsmedel och bikarbonat och ättika. Luktar inte direkt rosor men brukar funka:)

Vi hörs snart !

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Tiden rusar jag säger idag redan Torsdag? Hinner inte med pga olika saker. Har inget flyt med något just nu halvförkyld o en ny chef från Januari som tycker att hemarbete nej nej. Så nu går alla o snorar på jobbet o smittar varandra. Vi har även haft Corona i gruppen. De som bara fått 3 shots. Klart att halv snoriga går dit om de inte kan jobba hemifrån. Det konstiga är att de flesta avdelningarna har fortsatt med hemsrbete 1-3 dagar per vecka. Vi sitter som packade sillar på jobbet klart det bara rullar runt. Ja nu har jag gnällt av mig. Hoppas att allt är bra med dig. 😍

    1. G C Hemdal

      Jag tror det är skilda världar!! Var på semester med döttrarna och gudmor till 29 C ☀ Wien 🇦🇹 i Österrike. Har inget med hemarbete eller inte!! Snart är det PRO/ Daglig verksamhet igen OCH det skäms jag /vi inte för!! Gud längtar till nya 🆕 📇 kommer 221101 så vi kan välja en ny resa!! Ha en bra höst från 🌏 Gilla

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting