Okategoriserade

Dags för höstnyheter !

Reklam för Ellos

I år blev det verkligen höst över en natt. Jag är långt ifrån med på banan och får rota efter varma kläder varenda morgon. Framme ligger shorts och tunna linnen, men det funkar ju inte direkt 🙈

Jag inser också att mina stickade tröjor och koftor börjar sjunga på sista versen, de har hängt med länge nu. Så bra då att Ellos har massor av nyheter 🤗 Jag har kikat runt och här kommer några favoriter:)

Först och främst, det må vara kyligt ute men man kan med fördel behålla lite färg på kläderna. Det blir roligare så. Den här korallfärgade toppen med sin fina u-ringning, lite vida ärmar och en mudd nertill i ärmsluten funkar ju både till vardags och fest. Superfin!

Samma med den gröna blusen med plisserade vida ärmar, som kontrasterar mot det släta livet. Så fint.

Den här vinröda blusen finns i fler fina färger och jag tycker den är jättefin.

Även den här en överdel som funkar fint vid alla tillfällen, och färgen är helt magisk:)

Jag har ju haft mycket kjolar och klänningar i år och känner mig inte helt klar med det. Jag dras till de enklare, längre kjolarna i mörkare färger. Den här bruna är snygg. Det är en modell som man lätt matchar med de flesta överdelar.

Flanellskjortor🤗 Ojojoj vad jag har haft sådana under mitt liv, och ledsnar aldrig. De känns så rustika, lite bondromantiska, och de funkar ju också till det mesta. Jag kan lätt se den knuten i midjan till kjolen till exempel, eller som här till jeans. Flanell är ett superskönt material, som alltid känns härligt mot huden. Varken för varmt eller kallt.

Härligt är också ull! Älskar ull, men det får inte klia. Därför är merinoull så himla bra. 🤗 Den här vita toppen i just merinoull med polokrage är tunn nog att funka under en kavaj eller bara som ett extra lager när det är kallt. Polokragen säkerställer att det inte läcker in massa kall luft bak i nacken, och med åren har jag insett att min onda nacke äskar polo. Jag har svårt för när det sitter för tajt bara, känner mig strypt, men detta det helt ok ut. 👌🏼

Den gråa tröjan är lika fin den, jag blev väldigt förtjust i den. Finstickad, tunn och med en lösare polokrage. Lite lagom lös i passformen utan att vara hängig. Supersnygg!

Det finns stickade tröjor med färg också hos Ellos, det är det fina med dem, de har något för alla, i alla storlekar🙌🏼 Det är ju härligt med färg på hösten! Jag blir glad av att se andra som klär sig färgglatt:) De här tröjorna i rosa och grönt sticker ut lite lagom mycket utan att vara to much färg.

Sen har vi ju det här med att man måste börja använda ytterplagg igen. Jag har en gammal trotjänare, en svart enkel jacka. Och det är ju det tråkigaste och sämst synliga man kan ha på sig under en årstid som saknar ljus. 🙈 Jag suckar åt fotgängare som tror att de syns när de glider ut i gatan framför bilen, i tron att de syns men egentligen är de bara som en svart skugga. Själv är jag iaf bra på att använda reflex, men jag syns såklart inte heller toppenbra.

Om alla skaffade sig en jacka / kappa i färg vore det både roligare och säkrare i trafiken:)

Den här härliga kappan i vitt till exempel😍

Snygg och klassisk modell, färgen må vara en aning opraktiskt men så himla fin! Den finns i svart också, men då får ni lova att använda en extra reflex 🤗

Jag har fått en rabattkod till er också 🙂

Använd 455682 för att få 33% rabatt på den dyraste varan på ord. pris (ink.ext.varumärken)

+ 5% extra rabatt på alla nedsatta priser 👌🏼

Ni hittar hela Ellos sortiment här

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Den korallfärgade var verkligen fin. Även de övriga men jag kan inte dra något av polovariant över huvudet. Håret står rakt upp i 1 timme o jag blir för varm. Men snygga var det. Jag gillar också ytterplagg i färg inte svart så trist o man syns inte. Förstår inte varför de inte tillverkar samma jacka/ kappa i fler färger. Mkt svart grått brunt ? Fram med rött turkos osv.
    Imorgon Måndag nya tag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting